Ötvös Tibor

Limbo of the Lost - lopás az egész játék?

Nyakig ül a trutyiban a Majestic Studios és a Tri Sinergy. Történt ugyanis, hogy egy szemfüles tesztelő rengeteg hasonlóságot fedezett fel a klasszikus Oblivion és a két stúdió játéka, a Limbo of the Lost között.

A GamePlasma észrevétele - a képek alapján - bizony nagyon is helytálló, ráadásul nem is csak hasonlítanak a helyszínek, hanem egy az egyben ugyanazok. A lenti képeken is látható az egyezés.

Klikk ide! Klikk ide!

Miután a netes sajtó kicsit rávetette magát a témára, újabb lopások derültek ki. Hátterek, tereptárgyak bukkantak fel a Thief: Deadly Shadows, Vampire: Bloodlines, Diablo 2, Morrowind, Painkiller, Unreal Torunament és a Silent Hill 4 nevezetű, nem éppen ismeretlen játékokból is. Végül a kiadó sem bírta tovább és lépett az ügyben.

A Tri Sinergy kijelentette, hogy ők nem is tudnak semmit a dologról és rögtön leállították a Limbo of the Lost terjesztését. Közölték azt is, hogy nem tudtak kapcsolatba lépni a fejlesztőkkel, hogy tisztázzák az ügyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dinosaur #10
    Vazze még a gerendába a faerek is egy az egyben ugyanúgy állnak!!!
  • magyarvok #9
    Feladat: Találd meg a 3 eltérést a két kép között.
  • carville #8
    Esetleg érdekességképp megemlíthető hogy már maga a Limbo of the Lost is egy régi Amigás játék eredetileg, és ezt annak a remake-jeként kívánták eladni.
    Magyarul maga a játék alapötletében sincs semmi eredeti, azt is máshonnan szedték.
  • koschwarz #7
    én azt nem értem csak az egészben, hogy épeszű fejlesztő hogy gondolhatta, hogy ezt nem veszik észre. mégha egy sikertelen és elfeledett játékból lopnak, az oké, de hogy egy olyan hatalmas sikerből, mint az oblivion, amivel ma is csomóan játszanak...ez vagy valami vicc, vagy valami hoax.
  • Esrohnoil #6
    "A Tri Sinergy kijelentette, hogy ők nem is tudnak semmit a dologról és rögtön leállították a Limbo of the Lost terjesztését. Közölték azt is, hogy nem tudtak kapcsolatba lépni a fejlesztőkkel, hogy tisztázzák az ügyet."

    Persze... én meg Batman vagyok. :D
  • Narxis #5
    Yo arcok.
  • Spica #4
    össze copy-pasteltek egy játékot mekkora :D
  • edios #3
    Nem semmi! Itt nem is arról van szó, hogy ellopták a jó 5leteket, hanem egy az egyben bekopizták oblivionból a szobát. Szép munka.
  • Indigo #2
    Egyébként is oda-vissza lopkodnak már egymástól a fejlesztők, de ez már tényleg durva. Legékesebb példája az ötletek és a fantázia teljes hiányának, ami a fejlesztők legnagyobb részét jellemzi. Én lecsukatnám a felelőst néhány hétre, hogy legyen ideje elgondolkozni a dolgon.
  • ScarY MAN #1
    ciki...és pofátlan.