Szekeres Viktor

Star Wars: Clone Wars plakát és előzetes

Az SW-rajongók már minden bizonnyal tűkön ülve várják a legújabb történetek eljövetelét, hiszen a filmek óta szinte csak és kizárólag a havi rendszerességgel megjelenő képregényekre szorítkoztak a Csillag háborúja-univerzum regéi.

Mint ahogy régebben arról beszámoltunk, az idén induló, tévére szánt 3D-animációs Clone Wars sorozat repülőrajtot vesz és a moziban is bemutatkozik a széria nyitófelvonása, hogy aztán ősszel a Cartoon Network csatornán folytatódjon.

Érdemes megjegyezni, hogy az élőszereplős sorozatról egyelőre kevés hír van, 2 éven belül nem várható a rajtja.

Ennek megfelelően George Lucas-ék már meg is mutatták a moziban debütáló Clone Wars első plakátját, sőt már az előzetesek is elérhetőek, például az első innen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • emp #13
    Hát gyerekek! Én most nemrég néztem meg a rajzolt Clone Wars művet. Borzalom. A grafika egy az egyben a Cartoon Network rajzfilmek szellemében készült. Nulla történet, ultraratyi dialógusok és tényleg már szinte nevetséges volt a Jedik ereje benne. Jó hogy Anakin nem lőtt halálsugarat a kisujjából... Szörnyű volt. Remélem az animációs jobb lesz. Várom!

    (SW fanatikus)
  • ziipp #12
    Nekem is bejönnek, csak nem így SW kapcsán. Olyan furcsa Obi mestert így látni. Kicsit elvesz SW komolyságából. Mi lesz ebben a filmben? Pár rajzfilm karakter lekombóz megannyi droidot. Ez tök jó, csak... érted.
  • Wittgen #11
    Nekem semmi bajom nem volt a rajzfilmmel, sőt ez is nagyon bejön. Nekem oltárira bejönnek ezek a durva, elnagyolt rajzok. Azért örüljetek, hogy nem South PArk stílusban van megrajzolva.
  • CaptainRumi #10
    a harmadik és a negyedik rész közti történeteket majd az élőszereplős sorozat fogja elmesélni, úgyhogy nem kell aggódnod.:D
    Csak kérdés , hogy meddig kell arra várnunk?
  • Picizöldfül #9
    Én SW fan vagyok,de ez az új clone wars SZERINTEM tök felesleges és unalmas. Én jobban örülnék egy 3.( revenge of the sith) rész és a 4.(new hope) rész közötti történet elmesélésnek. Én így látom.
  • ziipp #8
    Ja, még annyit, hogy remélem érdemben is bővül majd az SW világ. Nem csak egy újabb, Obi-wan + Skywalker mission accomplished szösszenetet látunk majd.
  • ziipp #7
    Obi-wan kenyeret is vághat a szakállával. LOL. :D
  • Cat 02 #6
    Oba-wan feje DDRDD
  • Loverman #5
    nem nem úgy gondolom.
    nvm
  • DarkEvilPiccolo #4
    Ezekszerint te úgy gondolod, hogy a rajzfilm CW-t csinálják meg 3D-be, pedig ez nem igaz.
    Ez nem egy átvezető lesz a 2. és a 3. rész között (mert ugyebár a rajzfilm az volt), hanem mindenféle storykat fog feldolgozni.