Szekeres Viktor

Az RTL Klub durván átverte Palik Lászlót

Indul az őszi tévés idény, indulnak az új műsorok és a visszatérő produkciók. És, ha visszatérőkről van szó, akkor a csütörtöki kirobbanó népszerűségű RTL-blokk is visszatért: a Gálvölgyi Show és a Kész átverés.

Megannyi kritika éri Gálvölgyi János műsorát, azonban amíg továbbra is egekben a népszerűsége, addig felesleges változtatni rajta - lehet, hogy a kritikusok is folyton nézik, mert szeretnek bosszankodni, lehet, hogy ők mást néznek, de a csendes többség mégis a humorista-színészt választja.

A Kész átverés már jóval elfogadottabb, hiszen ki ne szeretné az RTL sztárjait látni, amint kínos szituációkba sodródva szenvednek és verejtékeznek. A mostani, csütörtöki premier alkalmából olyan médiacézár is az átvertek közé került, mint Palik László, aki arra "faragott rá", hogy segédkezett abban, hogy a műsor az RTL sportriporterét Szujó Zoltánt átverje.

Az átverés után ugyanis következett a feketeleves és még ugyancsak a hazai Forma-1-es futam alatt Bernie Eccleston, F1-mogul segítségével Palik is megkapta a maga kis, különbejáratú átverését: Ecclestone azért vonta felelősségre, mert állítólag engedély nélkül rögzítették Szujó átverését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • uTomi #18
    Szerintem meg kifejezeten jó volt ez a Kész átverés és Balzst meg külön bírom.
    Az meg amolyan divatfika ma már ami megy az rtl-lel meg a tv2-vel kapcsolatban.
  • Csaba42 #17
    Hát de az ilyen egyértelmű dolgokkal lehet éreztetni a közönséggel, hogy mi értjük a "szakmánkat". Sok kicsi egy nagy egót formál.
  • Csaba42 #16
    Én sem értettem meg.

    Amúgy az IHM tényleg dedós poénokkal operál, nem is szoktam nagyon nézni (elég, ha már a reklám elriaszt). Pl. az a télapós, az rendkívül unalmas volt, és irritáló a sok bugyuta, unalomig hallott poénoktól. Mostanában nem néztem Gálvölgyi Show-t, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen lett. Régebben nagyon tetszett. A Kész Átverést pedig nem szoktam nézni.
  • sazjo #15
    Hiába vannak olyan emberek akik utálják!
    A tény, hogy rtl a nézetteb, és szerintem nem véletlenül.
    Amúgy Palik jól beszívta :)
  • winnie #14
    akkor honnan tudod, hogy hulladék? vagy ez ilyen divatfika?
  • neoG #12
    namost ez azon ritka pillanatok egyike mikor igazat kell, hogy adjak Neked
  • wanek #11
    A palik olyan rettenetesen buta, hogy az már fáj. Kedvenc szövege, amikor két autó egymás mögött halad kanyarban, hogy "tessék megnézni, hogy X (az elől haladó autó) a kigyorsításoknál hogy otthagyja Y-t (hátul lévő autó). A hülyének nem esik le, hogy amelyik elől van, az hamarabb kezd el gyorsulni, így semmi csoda nincs abban, hogy a kanyar után egy ideig nő a távolság a 2 autó között, majd beáll egy adott távolságra, ami persze általában a következő kanyarig tart, mert az elől lévő autó hamarabb kezd el fékezni, így a távolság köztük meg éppen csökken.
  • Loverman #10
    nem érted.. mind1
  • Tinman #9
    Fizetnének se néznék ilyen szemeteket...
    Éppen most értem az Elit alakulat végére, aztán Égi Palotát néztem, majd vacsora közben asszony nyomására TV2-t kellett nézni.
    Gyerekek, olyan mintha egy másik univerzumba csöppennél, az igényességből a totális emészthetetlen xartömegbe.