Szekeres Viktor

A betiltott Fűrész 4-videó

A rajongók már vágják a centit, hiszen Halloweenkor megérkezik Amerikában az utóbbi idők legkegyetlenebb és legnézőbarátabb horrorja, melyet az amerikai moziőrültek világsikerűvé tettek. A hype-hoz pedig hozzátartoznak a nagyon durva képsorok is.

Ilyen durva képsorokat tartalmazott az alábbi videó is, amit a San Diegói Comic Con-on szándékoztak bemutatni, de a szervezők ezt nem engedélyezték, mert annyira beteg képsorokat tartalmaz az előzetes.


Ennek tükrében is kijelenthetjük, hogy a filmsorozat sikerének egyik titka egyértelműen a szenzációs marketing, le a kalappal a szakemberek előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kovpeter #30
    A magyarországi premier mikor lesz, tudja valaki?
  • Lipi1980 #29
    Szerintem a Fűrész sorozat igaen messze a tipikus hentelős filmektől (mint pl. a Hostel, texas chainsaw messacre, stb.)!
    Na az volt egy rakás szar! A Fűrész egész más!
    Ha valakinek nem tetszik, az az ő baja, és nem kell azokat fikázni, akiknek bejön a fűrész sorozat... Én sem fikázom őket a saját véleményük végett!
    Mondjon bárki bármit a Fűrész egy egészen más jellegű film, amit az első rész nagyon jól be is mutatott és a folytatások tartják is ezt a színvonalat!
    Saw forever
  • Falatka2003 #28
    Én az értelmetlen hentelést a 2-3-ra mondtam. És tartom a véleményemet. A gépész megtekintése után egyből a Harcosok klubja ugrott be, ahogy a Gladiátor után a Rettenthetetlen és a Fűrész után a Hetedik. Csak jobbnak tartom az eredetiket, tartalmasabbnak.

    Edmond76: Nem kezdek szellemi párbajba fegyvertelen emberrel.
  • 1Obi1 #27
    Szerintem se valami maradandó alkotás, de azért nem csak értelmetlen hentelés.De a Lost-ban nagyobb csavarok vannak("We have to go back" pl).
  • pepe792 #26
    Falatka nézd meg a fűrészt mégegyszer, szerintem nem egy filmről beszélünk. LOL
  • Wittgen #25
    Egy szóval sem mondtam, hogy gerjedek. De még mindig jobb, ha az ember nézi és nem csinálja, nem gondolod? Mert nem hiszem, hogy Neked nem durran el néha az agyad (pl a magyar politikai elit ténykedését szemlélve) és nem akarsz kikapcsolni kicsit. Mert ezek a nem horror filmek pont erre jók. De nem nézek meg akármit, csakhogy álljon, ahogy Te hiszed.

    Azért kíváncsi vagyok, h. kinek mekkor a szellemisége. Annak aki tud indokokkal is alátámasztani vagy aki csak benyög egy fikát. Az meg Téged minősít, hogy elhiszed, h. vki tényleg kinyírná a családját egy film kedvéért.
  • kukac7 #24
    semmi durva nem volt benne.
    takashi miike egy isten.
  • Edmond76 #23
    Falatka2003!
    A Gladiátor Rettenthetetlen koppintás????Láttad egyáltalán a filmeket???
    A gépésznek meg mi köze van a harcosok klubjához?
    Ilyen beteg kijelentések után inkább semmiről ne nyilatkozz!!
  • Szuli #22
    Mellesleg ez már betegség aki ilyen filmre gerjed...
  • Szuli #21
    Ez is csak azt bizonyítja, hogy szellemileg egy nagy nulla vagy