30
  • kovpeter
    A magyarországi premier mikor lesz, tudja valaki?
  • Lipi1980
    Szerintem a Fűrész sorozat igaen messze a tipikus hentelős filmektől (mint pl. a Hostel, texas chainsaw messacre, stb.)!
    Na az volt egy rakás szar! A Fűrész egész más!
    Ha valakinek nem tetszik, az az ő baja, és nem kell azokat fikázni, akiknek bejön a fűrész sorozat... Én sem fikázom őket a saját véleményük végett!
    Mondjon bárki bármit a Fűrész egy egészen más jellegű film, amit az első rész nagyon jól be is mutatott és a folytatások tartják is ezt a színvonalat!
    Saw forever
  • Falatka2003
    Én az értelmetlen hentelést a 2-3-ra mondtam. És tartom a véleményemet. A gépész megtekintése után egyből a Harcosok klubja ugrott be, ahogy a Gladiátor után a Rettenthetetlen és a Fűrész után a Hetedik. Csak jobbnak tartom az eredetiket, tartalmasabbnak.

Edmond76: Nem kezdek szellemi párbajba fegyvertelen emberrel.
  • 1Obi1
    Szerintem se valami maradandó alkotás, de azért nem csak értelmetlen hentelés.De a Lost-ban nagyobb csavarok vannak("We have to go back" pl).
  • pepe792
    Falatka nézd meg a fűrészt mégegyszer, szerintem nem egy filmről beszélünk. LOL
  • Wittgen
    Egy szóval sem mondtam, hogy gerjedek. De még mindig jobb, ha az ember nézi és nem csinálja, nem gondolod? Mert nem hiszem, hogy Neked nem durran el néha az agyad (pl a magyar politikai elit ténykedését szemlélve) és nem akarsz kikapcsolni kicsit. Mert ezek a nem horror filmek pont erre jók. De nem nézek meg akármit, csakhogy álljon, ahogy Te hiszed.

Azért kíváncsi vagyok, h. kinek mekkor a szellemisége. Annak aki tud indokokkal is alátámasztani vagy aki csak benyög egy fikát. Az meg Téged minősít, hogy elhiszed, h. vki tényleg kinyírná a családját egy film kedvéért.
  • kukac7
    semmi durva nem volt benne.
    takashi miike egy isten.
  • Edmond76
    Falatka2003!
    A Gladiátor Rettenthetetlen koppintás????Láttad egyáltalán a filmeket???
    A gépésznek meg mi köze van a harcosok klubjához?
    Ilyen beteg kijelentések után inkább semmiről ne nyilatkozz!!
  • Szuli
    Mellesleg ez már betegség aki ilyen filmre gerjed...
  • Szuli
    Ez is csak azt bizonyítja, hogy szellemileg egy nagy nulla vagy
  • moRtiZ
    Aki komolyan durvát akar, annak javaslom: Masters of Horror S1E13 - Imprint c. epizodját. Na AZ tényleg felfordította a gyomrom, pedig nem igazán véres.

Ez egyszerűen csak egy boncolás. Én nem szeretem, de nem tart vissza hogy megnézzek egy filmet. Személy szerint nekem a fűrész széria nem egy nagy movie, de elég nagy körülötte a hype.

Amúgy Horror FTW, örülök hogy az elmult pár évbe egyre több próbálkozás jön.
  • pauly
    Rettenthetetlen-Gladiátor??
  • Falatka2003
    "Mondjatok még egy olyan filmet amelyiknek akkora csattanó volt a végén mint az első fűrészben."

Az első rész szódával elmegy, de akkor is csak egy Hetedik koppintásnak éreztem, amikor megnéztem (ugyanúgy, ahogy Rettenthetetlen-Gladiátor, Harcosok klubja-A gépész, stb. satnya utánzatok). A többiről meg nem nyilatkoznék. Sztem tényleg csak értelmetlen hentelés, ritka xar sztorival.
  • Prof William
    Nem tehetek rólla. Jigi bácsi egy nagy medvecsapdába rakta a fejem és ha jól gépelek akkor szétroppant. :)
  • Loverman
    én a gépelésedet könnyeztem meg, az baj?:D ja de a legjobb: "moziben" xD
  • Prof William
    Belezős gore videókat lehet a netewn is találni/venni. Itt nincs más mint hogy ugyanezt adják moziben.

Ebben aztán nincs mély értelmi mondanivalóü (azon a klisén kívül hoyg az ember nem értékeli az életét, de ezt 100x jobban meg lehet csinálni) csak vér belek + testrészek... Van akinek bejön.

Akkor már inkább olvassatok Gurot. Azon még néha meg is lehet hatódni + könnyezni aszereplőket. De persze az is agyatlan belezés még jobban mint ez...
  • HöfEE
    Figyi a mondanivaló a történet és a csattanó,ezek a dolgok bármilyen filmben akár vigjátékokban is benne vannak. Én arra a tényre tértem ki, hogy a horror mint műfaj nem arról szól , hogy embereket darabolnak , kinoznak rommá.A horrofilmek lényege az lenne ,hogy mai szóval élve "parázzak" rajta. Na most ez a film mindenre jó csak arra nem , hogy beijedjek rajta, max kihányom a belem. Remélem érthető a véleményem és , hogy mit akartam elmagyarázni.
  • Tinman #13
    Ez semmi... anno technikusin talpig hullaszagban állva boncoltak fel tőlem 1 méterre egy agylágyulásban elhunyt full meztelen 50-es nőt... kb. 2-3 órán át tarthatott, még mosás után is formaldehid és hullaszagom volt.
  • robrose
    Ez nagyon beteg lesz:))
  • NEOreg3
    Alien még csak-csak ha először nézed, de A cápát már 8-9 évesen se találtam ijesztőnek:D
  • gyuri12
    anyád:D:D:D

nemtom, felkészültem lelkileg,hogy durva lesz,de nem volt az.
    azok,akik meg eztet betiltották,elmehetnek a fuckba:D

az viszont nagyon tetszett,amikor felvillan a felírat: "what the fuck"
  • matt taylor
    A mondani valóról meg ne is beszéljünk!
  • pepe792
    csak belezés... ilyenkor kapok sírógörcsöt azoktól akik nem is látták a filmet, de kritizálják. Ha meg láttátok akkor nem értitek a lényegét...
    Mondjatok még egy olyan filmet amelyiknek akkora csattanó volt a végén mint az első fűrészben.
  • Real13
    Beszarás mekkora ötlet így továbbvinni a sztorit!...nekem legalábbis bejött:)
  • InfectedMann
    Na a sok ovis pöcs nem bírja a gyomorral.
    Gyengék vagytok.

Aztán most lehet anyázni...
  • Motig
    100% osan a te véleményeden vok! a fürészbe semi más nincs csak belezés és enyi... akkor már fogom magam leprolom a dvd-imet és berakom a Alien vagy Cápa dvdt a gépbe és félek nem pedig elrokázom magam...
  • Wittgen
    Én is horrorfan vagyok, viszont az ilyen hent-filmek is bejönnek. Hogy miért? Mert én legalább így kiélem a napi nyűgjeimet és nem a családon vezetem le (mondjuk egy jóképű kisbalta segítségével).
  • Wittgen
    Ennyi vért és belsőséget bármelyik Helyszinelők sorozatban lehet látni (meg fókuszban és aktívban).
  • norti
    Különben is beteg az az ember, akinek tetszik másik ember boncolása, darabolása. Vagy orvos... :D
  • HöfEE
    Én csak azt nem értem,hogy ezeket a Fűrész filmeket miért nevezik horrornak. EZazon kívül ,hogy undorító semmi horrorisztikus elemet nem tartalmaz. Egyébként nem értem azokat az embereket akiknek ez tetszik. Hozzátenném szeretem a horrorfilmeket, de ez a fűrész széria egy (...)