Szekeres Viktor

4400: Közeleg a sorozat vége?

Továbbra is meglehetősen nagy a hallgatás az USA Network háza táján és ez az egykor még a legnézettebb scifi-sorozatként aposztrofált 4400 rajongóit nyugtalanítja, hiszen a széria jövője több, mint kétséges.

Egyelőre még nincs hír arról, hogy az USA meghosszabbítja-e a jelenleg 4. évadában járó scifit az 5. évadra is, de minden bizonnyal az utolsó két epizód leadása után nem sokkal kiderül a nagy igazság.

Aggodalomra az adhat okot, hogy az eredetileg minisorozatnak tervezett 4400 első évadban elért 7 milliós nézettsége a 2-3. szezonra 4 milliósra apadt (de még így is nézettebb volt a sorozat, mint mondjuk a Csillagkapu-család tagjai), viszont a negyedik évadban legtöbbször már a 2 milliót sem éri el, amivel még az egy órával később adott Holtsáv 6. évadával szemben is alulmarad.

Természetesen a készítők a 4. évadot úgy fejezték be, hogy egy esetleges 5. évaddal folytatni lehessen a történetet és már csak a nyitva hagyott vég miatt is sokat nyom a latban a csatorna döntése, hogy mit tervez a sorozattal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EmThor #14
    nem is bánom, szomorú mennyira szar lett a 4. évadra a sorozat, legutóbbi 2 részt végigpörgettem, én szégyellem magam, de ez van.

    várjuk a BSG-t :D
  • Wittgen #13
    Pedig ez a 4400 az a sorozat, amit be kell fejezni, lezárni a történetszálakat, mivel olyan sztorija van.
  • Darth Sith #12
    "7 milliós nézettsége a 2-3. szezonra 4 milliósra apadt (de még így is nézettebb volt a sorozat, mint mondjuk a Csillagkapu-család tagjai"
    pedig a csillagkapunál nem sok jobb sorozat van. 24 meg a star trek és kész.. :)
  • Zedas #11
    Ja, ok :)
  • winnie #10
    ne nekem mondd, nem én írtam, hogy 2 évados sorozat:)
  • Zedas #9
    A Dexter 2. évad nem egyezik meg a 2. könyvvel. És most jön a 3. könyv.
    http://www.randomhouse.com/doubleday/dexter/
  • Zedas #8
    Prison Break: két évadra tervezték. Sajnos fojtatják.
    Így lesz a gyémántból kőpor.
  • orkaman #7
    kétlem hogy lezárnák normálisan, nem szokás. (kivétel a star trek sorozatok, bár ott már befejezés ténye is mély depresszióba taszított)
  • winnie #6
    :?: olyan sorozatot, amit eleve ennyire terveznek.

    over there: 1. évad végén cancel, nem folytathatták. de nem egy évadra tervezték.

    jericho: pláne nem egy évadra tervezték, meg is kapták a 2. évados megrendelésta, mit természetesen cliffhangerrel fejeznek be, hogy ha lesz nézettség (ugye a jericho-nál ez most fontos a hype-os mentés után) ljöhessen a harmadik évad.

    dexter: 2 könyv van, de ettől a sorozat megy tovább a köv. évadra, mint ahogy tovább is fog menni, hiszen a csatorna legsikeersebbje.
  • Mynet #5
    Over There, Jericho, Dexter, ...