14
-
#14 nem is bánom, szomorú mennyira szar lett a 4. évadra a sorozat, legutóbbi 2 részt végigpörgettem, én szégyellem magam, de ez van.
várjuk a BSG-t :D -
Wittgen #13 Pedig ez a 4400 az a sorozat, amit be kell fejezni, lezárni a történetszálakat, mivel olyan sztorija van. -
#12 "7 milliós nézettsége a 2-3. szezonra 4 milliósra apadt (de még így is nézettebb volt a sorozat, mint mondjuk a Csillagkapu-család tagjai"
pedig a csillagkapunál nem sok jobb sorozat van. 24 meg a star trek és kész.. :) -
Zedas #11 Ja, ok :) -
winnie #10 ne nekem mondd, nem én írtam, hogy 2 évados sorozat:) -
Zedas #9 A Dexter 2. évad nem egyezik meg a 2. könyvvel. És most jön a 3. könyv.
http://www.randomhouse.com/doubleday/dexter/ -
Zedas #8 Prison Break: két évadra tervezték. Sajnos fojtatják.
Így lesz a gyémántból kőpor. -
orkaman #7 kétlem hogy lezárnák normálisan, nem szokás. (kivétel a star trek sorozatok, bár ott már befejezés ténye is mély depresszióba taszított) -
winnie #6 :?: olyan sorozatot, amit eleve ennyire terveznek.
over there: 1. évad végén cancel, nem folytathatták. de nem egy évadra tervezték.
jericho: pláne nem egy évadra tervezték, meg is kapták a 2. évados megrendelésta, mit természetesen cliffhangerrel fejeznek be, hogy ha lesz nézettség (ugye a jericho-nál ez most fontos a hype-os mentés után) ljöhessen a harmadik évad.
dexter: 2 könyv van, de ettől a sorozat megy tovább a köv. évadra, mint ahogy tovább is fog menni, hiszen a csatorna legsikeersebbje. -
#5 Over There, Jericho, Dexter, ... -
#4 A 4400 első három évada úgy ért véget, hogy kellemesen el voltak varrva a szálak, nem maradt hiányérzet utánuk, mégis lehetőséget biztosítottak a folytatásra. Ha a négyessel is így járnak el, akkor nincs baj. -
winnie #3 "Ez akkora szar, annyi sorozat van amit csak 1-2 évadra terveznek,"
ööö, mi van? így hirtelen egy olyan sorozatot sem tudnék mondani, amit 1-2 évadra terveznek. tényleg, van ilyen? (ha van is, akkor sem "annyi". (pl. a 4400 minisorozatnak készült - egyedül a minisorozatok készólnek lezártnak, elvileg)
nem mellesleg lezárás. valaki azt szereti, ha mindent a szájába rágnak, ha jó amerikainak tekintik és valaki azt szereti, ha úgy ér véget egy sorozat, mint a maffiózók, hogy elsötétül a kép és... mindenki a saját szája íze szerint tekinti befejezettnek.
(a 4400 esete persze más, mert ha vége lesz, akkor elvágják hirtelen a sorozatot, de mivel 50-ből 49 sorozat sorsa ez, ezért nem hiszem, hogy sokként érne valakit, hiszen ez a műfajhoz tartozik, nem?) -
Ajnasz #2 A néző egy hónap után már úgysem fog emlékezni a sorozatra -
#1 Ez akkora szar, annyi sorozat van amit csak 1-2 évadra terveznek, de nem zárják le a végét, hátha folytatják még. Bakker és ha nem folytatják, akkor le van szarva a néző és zárja le maganák ahogy akarja? :S