SG.hu

A Pannon csökkenti roamingtarifáit

Augusztus 29-től 38-79 százalékkal csökkennek a roaming hívások díjai a Pannonnál az Európai Unió (EU) tagállamain belül kezdeményezett és az EU tagállamain belül végződő hívások esetén.

Az olcsóbb tarifák igénybevételéhez a pannonosoknak nem kell regisztrálniuk, a kedvezőbb díjakat a mobilszolgáltató automatikusan nyújtja minden ügyfelének. "A kezdeményezett hívások díja bruttó 144 forint, a fogadott hívások díja bruttó 70.80 forint lesz percenként, minden napszakban, időszakban és hálózatban" - jelentette be Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. "Azt szeretnénk, hogy előfizetőink minél egyszerűbben és kényelmesebben élvezzék a szabályozás előnyeit, ezért az új tarifákat minden ügyfelünknek augusztus 29-től automatikusan bevezetjük" - tette hozzá.

Az új roaming tarifával bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba, haza Magyarországra és a látogatott tagállamba lehet telefonálni. A kedvező hívásdíjak olyan tengerentúli területeken is érvényesek lesznek, melyek kedvelt üdülési célpontok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!