Szekeres Viktor

Postal: Neten az új Uwe Boll-film első 3 perce

Dr. Uwe Boll, akit mindenki gyűlöl vagy imád gyűlölni, kétségkívül a világ egyik legismertebb, de közel sem legelismertebb rendezője leforgatta a Postalt, amelynek első 3 perce már nézhető is.

Közöltünk már képeket, megmutattuk az előzetest is és most már részletet is láthatunk a filmből. A rövid Postal-szeletke pedig a YouTube kommentelői szerint meglepően jól sikerült, pláne az eddigi Boll-szutykok tükrében. Ki tudja? Lehet, hogy végre sikerül a mesternek egy jó játékadaptációt letennie az asztalra?


A film az eddigi akciómágus Boll eddigi minkáitól eltérően ironikusabb megközelítést választ és egy postásról fog szólni, aki öngyilkos küldetés kellős közepén találja magát tálibok és más terroristák hálójában.

Boll egyébként már jó ideje leforgatta a Dungeon Siege-filmjét, az In The Name of The Kinget, ami azonban forgalmazótól forgalmazóig vándorolt, de az előző 3 Boll-film bukása miatt senki nem merte bemutatni. Nem tudni, hogy a Postal sorsa mi lesz, de várhatóan október 5-én egy-két amerikai moziban elrajtolhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • _Atti_ #26
    nem is rossz:D bár hogy perelés lesz a vége meg betiltás az könnyen lehet mert gunyt űz terroristából, hős utasból mindenből :D

    amugy pont azért van esély hogy ez jo legyen mert ebben elszállhat a bárgyúságával..ami a komolynak titulált filmeit tönkretette
  • cateran #25
    Ott a pont:) jópofa ez a 2 analfabalfasz,de mi köze az egésznek a postalhoz?
  • Lordboxi #24
    ez tényleg egész jónak tünik.
  • Zedas #23
    Igen, csak ezen nem kizárólag kínodban röhöghetsz :)
  • Wittgen #22
    Elég jó volt az a pár perc, lehetett nevetni rajta.

    Egyébként a Postal játék is tele volt poénnal, úgyhogy nem nehéz belőle akció-vígjátékot csinálni.
  • echo #21
    végül is eddig is vígjátékokat csinált nem?
  • KoS #20
    Hat nem tudom... ez nem volt rossz, de azert ennyibol me'g nem mernem bevallalni hogy beulok ra a moziba. Viszont ha tudna tartani ezt a humorizalast, akar jo is lehet belole...
  • Su0my #19
    lehet, hogy mostantól örjöngő Uwe Boll fan clubok alakulnak gombamód :O

    tényleg jó ez a 3 perc - kíváncsian várom a többit.
  • winnie #18
    nézd meg az előzeteseket, fent vannak az sg-n. naná, hogy vígjáték.
  • Mythic #17
    Ooo ez vígjátéknak készul vagy mi a nyavajának? Mert én elrohogcséltem rajta, de ha tok komolyan gondolták, akkor intézetbe a csávóval. :)