26
-
#26 nem is rossz:D bár hogy perelés lesz a vége meg betiltás az könnyen lehet mert gunyt űz terroristából, hős utasból mindenből :D
amugy pont azért van esély hogy ez jo legyen mert ebben elszállhat a bárgyúságával..ami a komolynak titulált filmeit tönkretette -
cateran #25 Ott a pont:) jópofa ez a 2 analfabalfasz,de mi köze az egésznek a postalhoz? -
Lordboxi #24 ez tényleg egész jónak tünik. -
Zedas #23 Igen, csak ezen nem kizárólag kínodban röhöghetsz :) -
Wittgen #22 Elég jó volt az a pár perc, lehetett nevetni rajta.
Egyébként a Postal játék is tele volt poénnal, úgyhogy nem nehéz belőle akció-vígjátékot csinálni. -
echo #21 végül is eddig is vígjátékokat csinált nem? -
KoS #20 Hat nem tudom... ez nem volt rossz, de azert ennyibol me'g nem mernem bevallalni hogy beulok ra a moziba. Viszont ha tudna tartani ezt a humorizalast, akar jo is lehet belole... -
Su0my #19 lehet, hogy mostantól örjöngő Uwe Boll fan clubok alakulnak gombamód :O
tényleg jó ez a 3 perc - kíváncsian várom a többit. -
winnie #18 nézd meg az előzeteseket, fent vannak az sg-n. naná, hogy vígjáték. -
Mythic #17 Ooo ez vígjátéknak készul vagy mi a nyavajának? Mert én elrohogcséltem rajta, de ha tok komolyan gondolták, akkor intézetbe a csávóval. :) -
#16 UB elment WC-re, addig az ott kószáló takarító rendezett, így lett ez a 3 perc ilyen ;-) -
HJPOWER #15 Értitek ezt? Egy ilyen nulla történetre tud filmet csinálni, aminek meg lenne valami háttere, azt elqrja. Lehet, hogy pont ez az oka? -
Worki #14 Amibe bele ment a röpzi az a WTC akart lenni tán? -
Inquisitor #13 Hány méter magasan mobiltelefonálnak ezek? :)
És mi köze a sztorinak a Postalhoz, mert eddig leírva semmi közös pont ... -
RxMorpheusz #12 énnekem csak egy kérdésem lenne: Biztos Uve Boll rendezi ezt? Lehet csak valami jóaakrója az ő nevében dolgozik :D De annyi kétségtelen hogy ez a pár perc jó remek volt! -
Zedas #11 Jé, ez fogyasztható! Döbbenetes. Eddig még heggesztőszemüvegben, füldugóval sem mertem vona leülni egy Boll film elé, de ezt lehet hogy megskubizom. -
gplay #10 Lehet meg nézem. :D -
sirtomi #9 Nagyon jót röhögtem ezen a jeleneten :D Lehet hogy megéne nézni majd ezt a filmet. -
rolika #8 hát igen, ezt a kérdést minden kamikaze terrorista feltehetné oszamának :-) -
EagleeyE #7 Én kifejezetten jót röhögtem rajta -
#6 "halál rátok Jedik! Ohh miket beszélek!" ---> "Halál rád Uwe Boll! Ohh, miket beszélek: agyon kínzunk Uwe!" -
ioinme #5 Őszintén szolva szerintem sem olyan nagyon rossz, persze lehet ez a legjobb része a filmnek. -
Loverman #4 nem azért de én is régebben láttam a videót,és nem a Utubeon. nem kell mindig okoskodni. -
kalapos01 #3 NEOreg3: Pontosan 1. Meg tudod nézni, hogy mikor töltötték fel a videót. Nincs mit. -
Szkifi #2 Asszem sok áldozat perelni fog.
De rendesen... -
#1 hogy ezt én már hány hónappal ezelőtt láttam, azt nem is tudom