SG.hu

HSDPA roaming a T-Mobilenál

A szolgáltató ügyfelei külföldön járva már 31 ország 47 hálózatán vehetik igénybe a 3G-t, azaz a gyorsabb mobilinternetet.

A szolgáltató ügyfelei külföldön járva már 31 ország 47 hálózatán vehetik igénybe a 3G-t, azaz a gyorsabb mobilinternetet, és a legtöbb 3G-s hálózaton videotelefonálhatnak is. Ráadásul a HSDPA terjedésének köszönhetően 21 partnerhálózatban már a mobil szélessáv (3G/HSDPA) is elérhető. A T‑Mobile ügyfelei tehát a társaság magyarországi szélessávú hálózatán megszokotthoz hasonlóan kényelmesen és nagy sebességgel internetezhetnek, illetve küldhetnek és fogadhatnak e-maileket. Mobiltelefonnal vagy hordozható számítógéppel a határokon túl így szintén élvezhető a szélessáv kínálta gyors adatátvitel.

A cég közleménye szerint a roaming partnerek számának bővítésén túl Magyarországon is tovább építik a 3G/HSDPA hálózatot. A jelenlegi, lakosságra számított 30%-os szélessávú lefedettség tovább nő. 2007 végéig számos új településen érhető majd el a mobil szélessáv, a jelenlegi 3,6 Mbps letöltési sebesség pedig a duplájára nő. A T Mobile emellett nagy hangsúlyt helyez a jó minőségű beltéri lefedettségre, azaz a 3G/HSDPA hálózat kiépítésekor az ügyfelek által a GSM-en már megszokott magas színvonalat tartja követendőnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!