SG.hu

Személyre szabható Google-honlap magyarul

A Google ma bejelentette, hogy magyarul is elérhetővé tette az iGoogle-t, azaz a személyre szabható Google-honlapot.

Az iGoogle azonnali és egyidejű hozzáférést biztosít az összes, a felhasználó számára fontos információhoz - egyazon oldalon. Eszközök és szolgáltatások ezrei állnak azon felhasználók rendelkezésére, akik iGoogle oldalukat egyedivé szeretnék tenni. A magyar felhasználók akár hírekre, akár videókra, akár játékokra kíváncsiak, az iGoogle mindből megjelenít egy kis információs felületet, anélkül, hogy külön-külön mindegyik oldalt meg kellene nyitni.

Saját oldaluk egyedivé varázslására a felhasználók 6 különböző alaptéma és dizájn közül választhatnak. Ezek közt vannak olyan művészi és hóbortos témák is, mint a tengerpart, egy japán ihletésű teaház, városi látkép vagy egy buszmegálló. Mindegyik téma megjelenése a napszaktól és a helyi időjárási körülményektől függően változik - azaz alkonyatkor a felhasználó iGoogle oldalán is leszáll a nap -, illetve a választott téma bármikor szabadon megváltoztatható.

Az iGoogle jelenleg 26 nyelven érhető el világszerte: a Google-postafiókkal már rendelkező magyar felhasználók a www.google.hu/ig linken jelentkezhetnek be személyes oldalukra, míg mások ugyanott regisztrálhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kisb92 #3
    Van prohardveres és sg-s hírbox is :D
  • sly007 #2
    sg-s fiuk néha be vannak lassulva :-)
  • dawinD #1
    érdekes nekem már pár napja átvan "dizájnolva, v "isítve" :)
    ugyhogy valaki a rendszerben késik :)