Ötvös Tibor

Timothy Olyphant lett Hitman

Immáron hivatalosan is a Deadwood sztárja, Timothy Olyphant lett kedvenc 47-es ügynökünk mozis reinkarnációja. Luc Besson nagyon bízik a sikerben, hiszen egyből három filmre is leszerződtette a színészt.

Sok találgatás, félinformáció és árnyékra vetődés után immáron hivatalossá vált a kopasz 47-es ügynök mozis megformálójának személye. Miután Vin Diesel a giga-költségvetésű, szintén 20th Century Fox égisze alatt készülő Babylon A.D.-t választotta és Jason Statham egy pillanatra sem jutott Luc Besson eszébe, a szerepet a Deadwood sztárja, Timothy Olyphant kapta meg.


Ő lenne az ideális Hitman?

A producerek annyira biztosak a sikerben, hogy a fiatal színésszel egyből egy három részre szóló szerződést kötöttek. A történetből eddig semmi nem került nyilvánosságra. A forgatókönyvet Skip Woods készíti. A rendezést Tyro Xavier Gens nyerte meg.

Timothy Olyphant jelenleg nagyon kapós. Nyáron például Bruce Willis ellenfeleként lesz látható a Live Free or Die Hard-ban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrPrise #18
    Szerintem nagy hiba a film készítőitől, hogy a játék rajongóinak a véleményét nem hallják meg. Biztos vagyok benne, hogy nem csak mi írtuk már le párszor, hogy Jason Statham lenne a tökéletes bérgyilkos.
    Az a legbosszantóbb, hogy a film még így is sikeres lehet. Persze nem annyira, mint lehetne.
  • moRtiZ #17
    Teljesen egyetértek, szerintem is Statham a Turkish(Blöff) karakterével teljesen odabaszott (Ravasz az agy-ban is jó volt), ott mindenképpen bebizonyitotta hogy jó szinész.
    Szerintem tökéletes választás lett volna a szerepre.

    Szállító egy fos film volt, de minden szinésznek vannak botlásai.
  • schrank #16
    mé a szállító az nem besson film volt ?
  • Kyuuseisho #15
    Az általad béna színésznek nevezett "szállítós csávó" Jason Statham. Rühellem, hogy mindenkinek ez a film jut eszébe. Mondok két filmcímet: A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső, Blöff. Nem éppen elhanyagolható szerepet játszik mindkét filmben, és jó színészi játékkal. Bár a legújabb filmje a Crank, a szállítóhoz hasonlóan tömény akció, nekem bejön és jól alakítja a megkergült bérgyilkost. Szóval a külsőn kívül, megvan a színészi tehetség, kár, hogy Besson bácsi elfelejtett filmet csinálni és megfelelő színészeket találni.
  • David01 #14
    Szerintem is Jason Statham lenne ideális a szerepre, Timothy Olyphant-t valahogy nem tudom elképzelni mint a 47-es.
  • schrank #13
    íme mr. díszbuzi és és az öltönyös fiatal ember akire illene a szerep
  • laj #12
    Nézzétek meg a képeit az imdb.com-on ez a csávó kiváló heroinistát vagy hajótöröttet játszhat meggyőzően ha kigyútja magát akkor talán lepkesúlyú boxolót
    bár színészi képességeit nem ismerem de szerintem a 47-eshez nem kell túl sokat játszani inkább csak látvanyosan használni a folytózsinórt a többit megoldja a b kategóriás forgatókönyv sok robbanással
  • schrank #11
    és mit szóltok a rékasy károly tar verziójához
  • Reyes #10
    Szerintem is ő lenne a legjobb erre a szerepre!
  • Picizöldfül #9
    ha bajusz,haj nélkül,kicsit kigyúrja még magát,jólesz az..