Szekeres Viktor

Folytatódik a klasszikus - Vészhelyzet premier

Ki hitte volna a kezdetek kezdetén, hogy a formabontó és inkább az akciókra kihegyezett tévésorozat ilyen szép kort fog megérni? A 13. évadába lépett sorozat 12. idénye indul nálunk kedd este az RTL Klubon.

Szereplők jönnek-mennek, de a kórház nem változik és a sorozat népszerűsége is töretlen. Sőt mi több, az Amerikában alig pár hete kezdődött 13. évfolyam nézettebb, mint az előző, így nagyon valószínű, hogy kedvenc orvosaink még jópár évig boldogíthatják rajongóikat. Aki már kiábrándult a Vészhelyzetből, az pedig örülhet, hogy akad heti egy órája, amely felszabadult.



A 12. évaddal újabb orvosokat köszönthetünk a stábban, többek között az inkább mozis szerepeiről ismert John Leguizamo is csatlakozik a szereplőkhöz. Könnyes búcsút vehetünk az eredeti stáb utolsó fix tagjától, Dr. John Cartertől, akinek persze epizódszerepekre szóló vendégszerepléseit még várhatjuk (sőt, nem csak az övét, hiszen Dr. Gent is vissza fog térni vendégeskedni), de állandó státuszáról lemondhatunk, akárcsak a 3. évad végén távozó és később visszatérő, de a 11. évad végén ismét ellibbenő Dr. Susan Lewis esetében is.

Szerencsére, vagy sajnálatos módon, az emberek folyton betegek lesznek továbbra is, így hőseink nem lesznek szűkében a történeteknek és az új szereplők bevonásával történő vérfrissítés is jót tett a sorozatnak.

RTL Klub, keddenként, a Barátok közt után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #1
    Ehh, ez mindig olyan undorral tölt el, hogy egy ilyen fasza sorozatot holmi Barátok Közt undormányhoz igazítanak...
    Egyébként éljen! :DDD