SG.hu

Videomegosztó oldalt indított a Sanoma

A Sanoma Budapest a mai napon elindította új online szolgáltatását, a videoplayer.hu-t. A weboldal indításával a Sanoma Budapest az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, felhasználók által készített tartalmak megjelenítésének kíván újabb lehetőséget biztosítani.

A cég közleménye szerint a Videoplayer.hu jelenleg a legtöbb szolgáltatást kínáló videó-megosztó a piacon. Regisztrációt követően ugyanis a felhasználók nemcsak videókat, hanem képeket is feltölthetnek, leveleket küldhetnek az oldal belső levelező programjának segítségével, sőt még barátaikat és rokonaikat is meghívhatják a rendszerbe. Ismerőseiket csoportokba, képeiket galériákba rendezhetik, valamint minden egyes videónál megadhatják, hogy mely csoportok számára legyen publikus a feltöltött tartalom.

Az új oldal dinamikusan fejlődő piacra lép be, a videó-megosztó szolgáltatásokat egyre szélesebb felhasználói réteg veszi igénybe. Németh Norbert, a Sanoma Budapest internet lapigazgatója elmondta: "A Sanoma sem kívánt kimaradni ebből a szegmensből. Igaz, nálunk a videoeltöltés már 2005 óta működik a HotDog.hu ifjúsági közösségi portálon belül, mégis úgy láttuk, hogy további szolgáltatásokkal kiegészítve érdemes egy külön terméket is elindítanunk a felhasználóknak."

A weblap szerkesztői az egyedi készítésű videókban látják az oldal lehetséges népszerűségének kulcsát, mert a szolgáltatás lényege, hogy lehetővé teszi a felhasználók által létrehozott tartalmak megosztását a többi felhasználóval, akik ezáltal várhatóan ugyanígy kedvet kapnak majd az audiovizuális, illetve képes önkifejezéshez. A tartalommegosztás mellett az új portál lehetőséget biztosít arra is, hogy a hasonló érdeklődésű felhasználók egymással kapcsolatba kerüljenek, kommunikáljanak, valamint közösségeket hozzanak létre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!