Ötvös Tibor

Itt a Pókember 3 előzetese

Végre szemügyre vehetjük a Spider-Man 3 első képkockáit. A neten a mai napon elérhetővé vált a trilógia záródarabjának első előzetese. Az első képkockák alapján újabb remek film vár ránk.

Sam Raimi olyan akár egy kaméleon. Karrierje kezdetén horrorfilmekkel alapozta meg megérdemelt hírnevét, majd egy kis időre eltűnt. Ezután a thriller műfajába kóstolt bele, majd 2002-ben gondolt egy merészet és filmet forgatott a világ leghíresebb szuperhőse, a Pókember kalandjairól.

A film fergeteges siker volt, a kritikai és anyagi elismerés mellett a képregényrajongók is imádták a mozit. Ennek példája a tény, hogy a pápánál kérték a rendező és Tobey Maguire szentté avatását. A folytatás még nagyobb siker lett, Tobey Maguire A-kategóriás sztárrá vált, a képregényfilmek pedig virágkorukat élik. 2007. május 4-én elérkezik a harmadik rész is, mely minden eddiginél látványosabbnak ígérkezik. Hálószövő hősünket ismét Maguire, örök szerelmét pedig Kirsten Dunst alakítja. Pókembernek ezúttal négy ellenféllel kell megküzdenie, ezek közül jelenleg mindössze három ismert. Thomas Haden Church Homokember, Venom Topher Grace lesz, azután itt van legelső ellenfele, a Zöld Manó, akinek fia bosszút esküdött - a harmadik részben megpróbálja ígéretét tettekre váltani.

A negyedikről egyelőre nem tudni semmit. Találgatások vannak (így felmerült a professzorból gyíkká változó Gyíkember is), de a készítők egyelőre nem nyilatkoznak a témában.

Szóval comic-fanok előre! Itt megleshetjük a jövő év egyik legnagyobb dobásának ígérkező blockbustert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • NFS Carbon #18
  Már alig várom.
 • ldavid #17
  a normális embereket..
 • Oblivion 5 #16
  Ki a f+szt érdekel!!!????
 • Nethyrrea #15
  naja. mostmár meg tudják egyszerűen csinálni filmen is amit anno csak rajzolni tudtak. repkedő emberek, felrobbanó világok, sugárnyaláb kinek a kezéből kinek a szeméből kinek a s*gglyukából, stb.
 • Black Hawk #14
  Az a feketeség nem a szimbionta?
 • Chris05 #13
  Egyébként szerintem a 4. ellenfele a ruhája lesz. Nem tudom közületek mennyien olvastak régebben képregényeket, de a Titkos Háborúban a mindenható ad pockembernek egy fekete ruhát, mely egy idő után saját életet fog élni, és éjjelente "dolgozik" természetesen a föhősünkre feszülve, míg ő alszik. Ahogy Parker a Trailer-ben megpróbálja letépni, arra utal, hogy a filmben sem lesz felhőtlen a kapcsolatuk. Azért biztos, hogy ez az a ruha, mert az egyik jelenetben a kezére "mászik", amíg ő alszik.
 • startmenu #12
  Táp. A Zelőzetes jó :)
 • Morden23 #11
  Semmi gond. Az egy emészthető volt, a kettő rettenetesen ócska volt. Ha folytatják ezt a trendet, akkor ez már maga a megtestesült szánalom lesz.
  Mondjuk még jobban tartja magát, mint anno a Blade. Az már az első résztől a "szénalmas" kategóriáról indult.
 • 5i #10
  Mivel szinte minden harmadik film képregényen alapul, így talán joggal nevezhető a műfaj a 21. század legnépszerűbb mozis műfajának.
 • Venom1986 #9
  Uhh,amúgy amint látom megjelenik Venom a filmben mármint maga a szimbióta,és a barátja Parkernek pedig apja nyomdokait követi mint zöld manó! Zsír lesz