18
-
NFS Carbon #18 Már alig várom. -
ldavid #17 a normális embereket.. -
Oblivion 5 #16 Ki a f+szt érdekel!!!???? -
#15 naja. mostmár meg tudják egyszerűen csinálni filmen is amit anno csak rajzolni tudtak. repkedő emberek, felrobbanó világok, sugárnyaláb kinek a kezéből kinek a szeméből kinek a s*gglyukából, stb. -
#14 Az a feketeség nem a szimbionta? -
Chris05 #13 Egyébként szerintem a 4. ellenfele a ruhája lesz. Nem tudom közületek mennyien olvastak régebben képregényeket, de a Titkos Háborúban a mindenható ad pockembernek egy fekete ruhát, mely egy idő után saját életet fog élni, és éjjelente "dolgozik" természetesen a föhősünkre feszülve, míg ő alszik. Ahogy Parker a Trailer-ben megpróbálja letépni, arra utal, hogy a filmben sem lesz felhőtlen a kapcsolatuk. Azért biztos, hogy ez az a ruha, mert az egyik jelenetben a kezére "mászik", amíg ő alszik. -
startmenu #12 Táp. A Zelőzetes jó :) -
Morden23 #11 Semmi gond. Az egy emészthető volt, a kettő rettenetesen ócska volt. Ha folytatják ezt a trendet, akkor ez már maga a megtestesült szánalom lesz.
Mondjuk még jobban tartja magát, mint anno a Blade. Az már az első résztől a "szénalmas" kategóriáról indult. -
5i #10 Mivel szinte minden harmadik film képregényen alapul, így talán joggal nevezhető a műfaj a 21. század legnépszerűbb mozis műfajának. -
Venom1986 #9 Uhh,amúgy amint látom megjelenik Venom a filmben mármint maga a szimbióta,és a barátja Parkernek pedig apja nyomdokait követi mint zöld manó! Zsír lesz -
Venom1986 #8 Hát azért a Sin City még naon fasza volt azt meg kell hagyni -
#7 Naja sikeres, minőségi képregény adaptációnak én csak az X men-t, és a pókembert tartom, a többi szarság. -
SirLord #6 kicsit elfogult a cikk iroja:)
pl: "filmet forgatott a világ leghíresebb szuperhőse, a Pókember kalandjairól."
"a képregényfilmek pedig virágkorukat élik."
végülis mit veszünk virágkornak, a hatalmas bevételeket, vagy a film minöségét ugye..:)
-
SirLord #5 kicsit elfogult a cikk iroja:)
pl: "filmet forgatott a világ leghíresebb szuperhőse, a Pókember kalandjairól."
"a képregényfilmek pedig virágkorukat élik."
végülis mit veszünk virágkornak, a hatalmas bevételeket, vagy a film minöségét ugye..:)
-
#4 Mellesleg az előzetes tényleg nagyon üt. Lesznek még itt jó dolgok. Ráadásul pont a 18. születésnapomon lesz a premier. Ez nem lehet véletlen. :) -
moRtiZ #2 kurvajo! varom ezerrel. -
#1 :C