Ötvös Tibor

Jason Statham lesz a 47-es ügynök

Sok félresikerült játékadaptáció után végre látszik a fény az alagút végén. A Silent Hill - A halott város után ugyanis a Hitmannek is megvan az esélye, hogy minőségi filmben lépjen a vásznakra.

Az utóbbi időkben - ha Uwe Boll minősíthetetlen "filmjeit" leszámítjuk - határozott javulás látható a játékból készült filmek terén. Legutóbb például a Silent Hill - A halott város hozta át a vásznakra a játékból megismert beteges hangulatot és képi világot.

Most úgy tűnik, hogy kedvenc bérgyilkosunk is jó úton halad egy remek filmadaptáció felé. Az eddigi hírek szerint a kegyetlen 47-es ügynök szerepére Vin Diesel, míg a direktori székre Uwe Boll volt kiszemelve. Ám szerencsére a Bloodrayne írtózatos bukása ráébresztette a producereket, hogy Boll nem a megfelelő választás a rendezői feladatok ellátására, így menesztették.

És a legfrissebb hírek szerint Diesel helyét a sokkal rátermettebb Jason Statham veszi át. Ez örömhír, hiszen A szállítót alakító színész karaktere sokkal jobban illik a bérgyilkos figurájához. A forgatókönyvet az a Skip Woods készíti, aki a Kardhal történetéért is felelős volt. Szóval minden adott egy remek filmhez, már csak egy jó rendező hiányzik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Agent47 #26
    Örülök hogy végül talán Statham-é lesz a főszerep,de mi lenne ha az "igazi" 47-es játszaná el? Aki játszott a hitmannel az tudhatja kiről beszélek!;)
    http://www.davidbateson.dk/mp3/hitman03.mp3
  • hen-tes #25
    London-ban is jó volt. :P
  • PetruZ #24
    Forrás? Hivatalos bejelentés? Én semmit sem találok. Bírom az ilyen forrásmegjelölés nélküli cikkeket...
    Ellenben most lesz egy Crank nevű film, amelyben Statham egy bérgyilkost alakít, akinek a szervezetében halálos méreg van, és meghal, ha a szívverése egy bizonyos ütemszám alá esik. :)
  • Karez #23
    Mikor először látam a szállitó előzetesét mondtam magamban "Mia fene?A hitman-ből film készül?" Aztán mikor meghalotam a címét kicsit lejött a vigyor a képemről,de tudtam ha egyszer hitman-ből film készül csakis Jason Statham lehet a főszerep!!!
    Aztán jöttek a rém hírek.Először uwe boll neve,aztán szerencsére kiveték a kezéből.De jaj kivette el tőle ha nem más mint vin dízel!!!!Igazi égszakadás földindulás volt.De szerencsére rídricktől teljesen jogosan az IO interactive elvete,és a szerepet pont Jason-ra adták .
    Gyerekek asszem 2007-ben megint egy jó játékadaptációval leszünk gazdagabbak.
  • schrank #22
    az a szerencséjük ezeknek hogy már nem él Telli Szavallasz mert akkor semmi esélyük nem lett volna a szerepre da sokat imádkozunk az ugyancsak gyér hajjal megáldott magyar hangja kaphatja meg a szerepet Koncz Gábor személyében
  • gamerboy91 #21
    Valahoyg Vin Dízelt nemtom elképzelni a csöndben settenkedő vonalkódos tarkójú 47-es ügynöknek...

    Ő megy és öl nem settenkedik!

    Mikor az első részét láttam a szállítónak rögtön tudtam ha lesz hitman film Statham lesz a főhös megszemélyesítője!
  • Lordius #20
    Kedvenc szinészem: nemcsak a Szállitóban volt jó, Blöff, Ravasz az agy...nagyon nagy szinész
  • RaszPuty1N #19
    EZAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ
    ezqrvajó:D
  • Szalámi #18
    YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Nem mint ha utállnám Dieselt de Statham sokkal jobb választás na ha kész megyek is a moziba
  • haxoror #17
    Ja az lemaradt hogy mindez jelentéktelen ahhoz a másik hírhez képest hogy hála az égnek nem Uwe Boll fogja "rendezi"

    HALLELUJA!!!