SG.hu

930 ezren vannak az iWiwen

A szociális háló június közepére elérte a 930 000 fős regisztrált létszámot, a használói között a rendszer 55 milliónál több kapcsolatot tart nyilván.

Magyarország legnépszerűbb közösségi portálja, az iWiW felhasználói száma az április 28-án bejelentett akvizíció óta is folyamatosan növekszik. Nagy sikere van a labdarúgó világbajnokság kapcsán indított játéknak, több mint 277 000-en fogadnak a vb meccseire.

A T-Online közleménye szerint a végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően az iWiW rendszere stabilizálódott, és május végén megvalósult a legtöbb felhasználó által várt lépés: a meghívóval nem rendelkező regisztrált tagok egy-egy meghívót kaptak, amellyel tovább bővíthetik ismerőseik körét.

Az iWiW oldalnak - a Webaudit adatai szerint - napi ötszázhúszezer látogatója van, ezzel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott az auditált weboldalak napi egyedi látogatószám szerinti rangsorában. Oldalletöltéseiben pedig a második (kétszer pedig az első) leglátogatottabb weboldal, amely azért is kiemelkedő, hiszen az iWiW nem mindenki számára nyilvános, mint általában a portálok többsége. Az iWiW a legnagyobb hazai összefüggő weboldal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #13
    Nem T-online programozók csinálják, hanem azok akik eddig is csinálták. Azok meg maradnak ugyanolyan bénák mint amilyenek eddig voltak. Lehet hogy azért jelentették be a 930ezer reget, mert 1 milliót már nem fog bírni az oldal? (Nem mintha 930ezret bírna:-P)
  • Komolytalan #12
    Szerintem nem a csík húzza a repülőt. Ha egy böngésző valamennyire elterjedt (IE, Opera az), akkor azon is kell működnie és kész.
  • pbanfa #11
    "A T-Online közleménye szerint a végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően az iWiW rendszere stabilizálódott..." - ekkora hazugságot le mernek irni???? Már az sem működik, ami eddig működött. Minden hibát egy bizonyos wiwid modulra fognak. Az az érdekes, hogy a t-online-nak van egy csomó jól fizetett programozója, akik még mindig nem voltak képesek stabilizálni ezt a bizonyos modult? Szerintem messze nem erről van szó!!! A programozók azzal vannak megbízva, hogy olyan felületeken dolgozzanak, amin a magenta nagyúr reklámot tud elhelyezni. A többi (mi felhasználók) meg kit érdekel???

    Azért most sem kellett csalódnom a t-online-ban és ezt most NE pozitív véleménynek vegyétek!!!!!!!
  • HuHa #10
    ©2003-2006 MySpace.com. All Rights Reserved.

    Ebből gondoltam, nem olvastam a myspace történetéről. Operát használok amúgy, és a ma megjelent 9-es már jól viszi.
  • lyzu #9
    a wiw meg az iwiw ugyanaz, a wiw lett később átnevezve iwiwre
  • YLi #8
    Az iwiw-et kifogástalanul a FF jeleníti meg min. 1024x768-as felbontásban. Akinek nem tetszik, az megérdemli!
  • ebertek #7
    MySpace 1999 áprilisában, WiW pedig 2002 áprilisában indult. De a MySpace azért nem pont olyan, mint az iWiW....
  • ebertek #6
    Azt inkább a Microsoftnak kéne megoldania....

    Szabvány kódtól behasal az IE. Ne az iWiW kedvéért rakjál fel FF-ot, vagy Opera-t, hanem magad, és a webfejlesztők öröméért :)
  • HuHa #5
    Ha jól tudom wiw már előbb volt, FF-et meg nem fogok használni iwiw kedvéért, azért vannak ott fejlesztők, hogy megoldják a böngészőkompatibilitást.
  • szucsitg #4
    nagyjából működik az oldal... de a megjelenítéssel opera alatt vannak zűrök... használj firefoxot!