SG.hu

A Dell megháromszorozná a visszavásárlásokat

A Dell ismertette azon tervét, miszerint az ügyfelektől visszavásárolt termékek mennyiségét a 2009-es év végéig meg kívánja háromszorozni.

A 2006-os évre új beszállítói vizsgálati eszköz bevezetését tervezik, amely biztosítja a megfelelő munkahelyi gyakorlatokat az egész vállalati ellátásláncban. Szintén cél az Európai Uniós irányelv globális teljesítése a veszélyes anyagok használatának korlátozása területén (Global compliance with the European Union’s Restriction on the use of Hazrdous Substances (RoHS) directive).

Az elmúlt pénzügyi évben a Dell túlszárnyalta korábban kitűzött céljait, mivel az alaplapokból több mint 3 milliót szállított negyedévenként a 2005-ös év negyedik negyedévéig. 36,1 millió kg (közel 40 000 tonna) terméket vásároltak vissza az ügyfelektől és vállalatoktól újrahasznosítás és újrafelhasználás céljából.

"A piacvezető Dell a környezetért és társadalomért egyaránt felelős, ezért általános céljaink és a globális fejlődéssel kapcsolatos éves jelentésünk is különösen előtérbe helyezi ezt az irányt" – mondta Tod Arbogast, a Dell fenntarthatósági üzleti csoport munkatársa. "Jelentős fejlődést értünk el céljainkhoz képest a tavalyi évben, sikerült olyan területeket találnunk, amelyekben szintén elérhetjük ezeket az eredményeket a következő évben."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!