SG.hu

Elindult a T-Online tiniportálja, a G-Portál

A T-Online Magyarország vadonatúj tiniportálja, a G-Portál a G-Portál.hu és a Chat.hu oldalakat egyesíti és egészíti ki tiniknek szánt szerkesztett tartalmakkal.

Az Ivy Magyarország Kft.-vel és a Virtual Playground Kft.-vel kötött megállapodásoknak köszönhetően a tinik számára létrehozott portál a www.g-portal.hu címen elérhető, s három nagyobb szolgáltatásból tevődik össze. A G-Portál eredeti funkciója, az online weblapépítés megmaradt, s ma már több mint 424 ezer regisztrált felhasználó több mint 63 ezer portálját szolgálja ki. A portálépítő rendszer funkcióinak továbbfejlesztése is töretlenül folytatódik, figyelembe véve a felhasználói igényeket.

A pörgő beszélgetéseket a Chat.hu biztosítja, ahol már több mint kétmillióan regisztráltak, és a napi 65 ezer látogatóval Magyarország egyik legnépszerűbb „társalgója” lett. Új szolgáltatás az oldalon az Ivy által fejlesztett Junglobe, amely keretében a felhasználók ún. splash page-et hozhatnak létre egy oldalon. A névjegykártyaszerű személyes site tartalmát a felhasználó tölti fel, emellett a felület egyéb beállításait - grafikai elemeit, zenéjét - is ő választhatja ki a szerkesztőfelületen. A Junglobe elsősorban fiataloknak szóló szolgáltatás, amely egyedi, igényes grafikájú, egyoldalas webes megjelenést biztosít számukra.

A G-Portál zene, mozi, játék, divat és letöltés témakörökben kínál naponta frissülő ajánlókat: kifejezetten a 10-16 éves korosztály számára összeválogatott videoklipeket, filmelőzeteseket, zeneletöltéseket, toplistákat és képes híreket. A portálról a [freemail], valamint a webes kereső mellett a mozi- és tévéműsor kereső is közvetlenül elérhető. Az új oldal folyamatos fejlesztések elé néz 2006-ban: hónapról-hónapra egyre több szerkesztett tartalom és közösségi szolgáltatás gazdagítja majd az oldalait A december végén indult portál sikerét jelzi, hogy már az első napokban közel 130 000 látogatót vonzott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Xflax #8
    VAn a G portálnak olyan e-mail címe amit akkor használhatok ha valakit felakarok jelenteni?
  • ronifire #7
    helló ha szereted a dragonballt akkor minenféle képen nézd meg ezt az oldal helló:http://gportal.hu/portal/dbzreload/
  • pepe003 #6
    Az már sajnos biztos :(
  • kukac7 #5
    eddig is kalap xar volt, ez utan is az lesz. :D
  • Mipi #4
    Ez aztán cikk! Bakker a G-Portál már több éve létezik. Nekem már lassan 2 éves lessz az oldalam amit a gportálon szerkesztek. Most már szerintem ahogy nézem az oldalt teljesen háttérbe szorult a weboldalszerkesztés a gportálon. Alig lehet megtalálni hol lehet oldalt indítani!
  • szombi #3
    A g-portál név már évek óta létezik, csak nem adtak hangot neki.
    Az már biztos, hogy a 12 év körüli tiniknek erről a szóról máris az ,,a bizonyos pont'' jut eszébe.
    Nem helyes dolog még ilyen szavakkal is terhelni a gyerekek fantáziáját!
    Miért nem ,,T-portál'' a neve?
    Talán szándékosan, perverz szándékkal nevezték el így?
  • Shadow_THH #2
    épp ezt akartam írni :D
  • fflx #1
    jo nevet adtak neki :)