Móricz Krisztián

Zajos az Xbox 360

Igen érdekes tesztet készítettek az Xbox 360 nevű következő generációs konzolról. Azt nem tudom, honnan jöhetett az ihlet, de egy eddig még nem említett szemszögből is megismerkedhetünk az új készülékkel.

Ez pedig nem más, mint a készülék által kibocsátott zaj erőssége. Egy internetes magazin tesztje szerint a nextgen konzol ugyanis meglehetősen nagy robajjal dolgozik. Ez alapján akár szem nélkül, kizárólag a fülünk használatával is felismerhetjük ezt a hardvert. A pontos ranglistát itt találjuk:

1. Öreg ruszki hűtő
2. Xbox 360
3. PlayStation 2 (a régi vastagabb verzió)
4. Panasonic PT-AE700U projektor
5. GameCube
6. Xbox 360 áramforrás
7. IBM T42p laptop
8. Dell Latitude C610 laptop
9. iBook G4 laptop

Hogy miért is fontos szempont a készülékek hangja? Gondoljunk csak arra az esetre, hogyha éjszaka kap el bennünket a játékláz és fülhallgatóval a fejünkön próbálkozunk, míg kedvesünk mellettünk alszik a szobában. Ugye milyen kellemetlen, ha felébred? A problémára a jövőben talán a vízhűtés lehet a megoldás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kannibal #9
    de azt könnyen le tudod halkítani
  • vg #8
    Én tudom, hogy hülye vagyok, de ezek szerint süket is... Nekem otthon egy régi PS2 gépem van, és nincs is hangja, talán csak amikor olvassa a lemezt. Legalábbis én eddig azt hittem.
  • FecaA #7
    Szerintetek egy olyan ember, mint én, aki tud sima Pc-be vízhűtést szerelni (bár ezt mindenki tud! :-)) Ebbe bele bírja rakni???? Remélem, mert én még a Pc-m mellett is forgolódok!
  • Derapo #6
    Semennyire nincsen benne vanti.A dvd olvasó halkan sziszeg.
  • sped #5
    OFF :: A slim PS2 mennyire zajos? :: ON
  • Seaweed #4
    Mar az Xbox se volt egy halk szerkezet...de nem volt az se veszes.
  • schrank #3
    egy normális fülhallgatóból is kijön annyi hang hogy a szomszéd helységben is lehet hallani
  • IGAZIWILLIAMS #2
    Mivel a Cube nagyjából olyan néma,mint egy hal...és sosem volt "öreg russzki" hűtöm,így sejtem, milyen kib..xott "zajos" lehet az x360,te jószagú úristen :))
  • Bitang2000 #1
    Nekem a ps2-nél bevált, hogy a szellőző rész szabadonhagyása mellett, párnát tettem rá éjjel, így a sárkány tudott mellettem szunyálni! :)