MTI

Milliárdos bevételt vár új szoftverétől a SaveAs Kft.

Fájlkövető programjának továbbfejlesztett változatától jövőre egymilliárd forint körüli árbevételre számít a SaveAs Kft. - nyilatkozta a vállalat igazgatója.

Gautier Tamás elmondta, az információvédelmi programot interneten fogják elsősorban értékesíteni, de a magyarországi piacra a CD-változat kiadását is tervezik. Közlése szerint a fájlok életútját követő és azok felhasználását naplózó, EagleEyeOS névre keresztelt program a fájlok számára biztonsági karantént biztosít, ezáltal a felhasználók hozzáférése és a végrehajtható műveletek beállíthatók. A szoftver továbbfejlesztett változata várhatóan november közepétől lesz letölthető.

A magyarországi vállalat e-boltját az amerikai székhelyű Digital River szoftver-értékesítő vállalkozása építi fel, így a szoftvert 300 portálról lehet majd letölteni. Az on-line értékesítés során a termék megvásárlása 7 pénznemben és 11 nyelven, köztük magyarul is történhet.

A 2001-ben alapított SaveAs Kft. 15 főt foglalkoztat, tavalyi árbevétele 430 millió forint volt, és az idei évre is hasonló forgalmat várnak, közölte az igazgató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsolltikka #3
    "a a rendszergazda nem engedélyezi"
    Igen, de ebben az esetben ő csak egy végrehajtó.
    A vezetőség, és a rezsimintézkedések szabják meg a hozzáférési jogosultságokat nem egy rendszergazda. Legalábbis a komoly cégeknél. Általában a rendszergazda csak egy alkalmazott, nem felsővezető.
  • Partyface #2
    az információvédelmi programot interneten keresztül fogják elsősorban értékesíteni,....

    védi a cég dokumentumait ne lehesen őket kiszivárogtatni se e-mailen se usb eszközön sehogy nem tudod lemásolni hálozaton kívülre ha a rendszergazda nem engedélyezi
  • noss #1
    nemigen értem, hogy mi a progi lényege..