SG.hu

Magyarország felét lefedte szélessávval a Pannon GSM

A Pannon GSM közleménye szerint immár Magyarország lakosságának közel fele élvezheti a mobil szélessáv által kínált nagy sávszélességet, s az ezáltal lehetővé vált új szolgáltatásokat. Az elérhető tartalmak és üzleti alkalmazások kínálata folyamatosan bővül.

A lakosságra vetítve immár Magyarország 46 százalékán elérhető a Pannon GSM mobil szélessávú hálózata, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége. Az ország egyre nagyobb területén érhetőek el a mobil szélessáv biztosította nagy sávszélességgel a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő különböző szolgáltatások.

Az erre alkalmas készülékkel rendelkező Pannon GSM-ügyfelek már június 15-e óta kipróbálhatják a mobil szélessáv által lehetővé tett újdonságot, a videotelefonálást is (ez a mobil szélessáv egyetlen olyan eleme, amelyhez mindenképpen UMTS-lefedettség szükséges). Az ingyenes videotelefonálást december 31-éig korlátozások nélkül vehető igénybe, függetlenül attól, hogy a Pannon GSM még az év vége előtt elindítja a kereskedelmi UMTS-szolgáltatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szombi #1
    hát nálunk biztosan nem érhető el...