Demkó Zsolt

A Blitzkrieg folytatódik

A Nival Interactive javában fejleszti a Blitzkrieg 2. részét, de nem hanyagolja az első rész rajongótáborát sem, mivel jön a kiegészítő lemez, mely a hangzatos Burning Horizon (Lángoló Horizont) nevet kapta a keresztségben.

Érdemes megvárni ugyanis nagyon ígéretesek az eddig kiszivárgott infók. A főfogás egy 18 misszióval telített hadjárat lesz, amelyben Rommel generális főbb csatáit játszhatjuk újra. Csak a főbb helyeket említve: Ardenek, Tripolis, Tobruk, El Alamein, Szicília és természetesen Normandia.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Persze nem ennyi lesz az újdonság, mivel kapunk egy új választható oldalt, Japánt. Megismerésükhöz 8 új küldetés áll rendelkezésre, eljutunk majd Szingapúrba és Burmába is. Több, mint 50 új egységet láthatunk a játék során, úgy mint Zero vadászrepülőket, Blenheim bombázókat, M5 Stuart, Chi Ha és Pz IV H tankokat és még sok mindent amit még nem árultak el nekünk.

A Burning Horizon-hoz új mesterséges intelligencia dukál. Az ellenség figyeli a vonalainkat, felszámolja az aknamezőinket és előszeretettel veti majd be a légierőt. A missziók széles skálán mozognak, lesz légitámadás levezénylése, túszmentés, épületek védelme és persze sok támadás. Apropó épületek, új épületeket is ígérnek a fiúk.

Gondolom a német CDV Software kiadó hatására fejlesztők először a német verziót fejlesztik, de utána nem sokkal várható az angol nyelvű is. Megjelenést kissé tág intervallumban határozták meg, 2004 első fele. Szóval az is lehet, hogy holnap de az is lehet, hogy május vége - hamarosan kiderül. Ha valaki az angol verziót favorizálja, akkor neki egyszerű a képlet: amint kint a német változat, készülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nonozozo #12
    nem találta vki meg a Blitzkrieg 2 crack-jét??
  • Cat #9
    az a tápegység
  • Emmegki #7
    Hát igen... Az SG "értelmisége" felhördült, amikor véletlen egy 2D-s játékkal találta szembe magát. Mindenki ott van leragadva, hogy jó grafika=jó játék. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Az aoe2 szerintem a legjobb stratégiai játék, 99 óta nem tudtak jobbat alkotni középkori témában.

    #3: A "Chieftec Dragon 360W" valami kenyérpirító?
  • N.E.O.!!! #6
    Hát, hogy a játék nem a grafikájával fogta meg a rajongótáborát az biztos, mellesleg 1 órát volt fenn a gépemen.
  • Pontius #3
    sztem száx, pánzers lessz überfrankóó