Ötvös Tibor

Hivatalos: készül a GTA 6

A Rockstar végre hivatalosan is bejelentette e Grand Theft Auto sorozat új részét.

Megtörtént az, amire nagyon sokan vártak már: a Rockstar Games alig pár perce hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Grand Theft Auto VI. Sajnos további információkkal nem látták el a sajtó munkatársait és mindössze "hamarosan többet is elárulunk, majd ha úgy gondoljuk" címkét dobtak a név mellé. De már az is valami, hogy megannyi port után végre teljes értékű folytatást kap a széria.

A GTA 6 a korábbi pletykák szerint ismét Vice City-ben játszódik majd, de ezúttal a mai korban. Így ugyanazon helyszínek és környezet már más formában tárul a szemünk elé. Mindenesetre a GTA 5 már idén lesz 9 éve a piacon és már minden generációra megjelent (többször is), szóval ideje a folytatásnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Vannak realizmus modok, amik nemcsak szebbé teszik a grafikát, hanem 100-nál több valódi autóra cserélik a hasonmásokat.
  • wraithLord #4
    A GTA-nak pont az az egyik névjegye, hogy mindennek megvan a valóságbeli megfelelője, csak máshogy hívják, és kicsit meg van kavarva és/vagy vicces.
    Ez nem csak a kocsikra igaz, hanem mindenre, még a városokra is, amiben játszódik.
    Kicsit stílusidegen lenne, ha pont a kocsik márkája valódi lenne.
    Másrészt így is ráköltik a világegyetem összes pénzét a játékra, úgy vajon mennyi lenne.
    Harmadrészt pedig úgy rémlik, hogy az autógyártók az autóik virtuális mását nem engedik összetörni. Tehát 300-zal belerongyolsz egy falba, és az autónak nem lesz semmi baja. Szerintem ez nagyobb hiányosság, mint az, hogy pl. a kocsit Banshee-nak hívják és nem Dodge Vipernek. De végül is akkor legalább a fizika egy részének meg a törésmodellek hiányával megspórolhatnának egy kis pénzt.
  • GSAgent89 #3
    Valahol olvastam hogy állítólag nincs kizárva a női főhős,,,,remélem ez nem igaz :D
    Továbbá nagyon klassz lenne ha végre licenszelt autók lennének a játékban, de szerintem ez abszolút kizárt, de én ennek szermély szerint nagyon örülnék :D
  • mustangdc3 #2
    arra ott a marvel....
  • Ender Wiggin #1
    a legnagyobb siker az lenne, ha visszahoznák egy játékba az összes korábbi életben lévő hőst.