Ötvös Tibor

Nagyon csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl.

Csak decemberben jelenik meg a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl.

A GSC Game World tegnap jelentette be a cseppet sem meglepő hírt, mely szerint a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl még sem jelenik meg az eredeti premierhez képest már így is sokat tolt áprilisi napon. Az új premier december 8, ami feltehetően a grafikus engine váltás miatt volt szükséges. Az eredetileg Unreal 4-re optimalizált játék ugyanis tavaly év végén megkapta az Unreal 5-öt, ami a The Matrix Awakens demójával berobbant a köztudatba.

A játék sztorijáról még mindig nem tudni szinte semmit, de az biztos, hogy szintén a Zónában kalandozunk majd. A teljesen nyitott világban a gameplay alapján bizony nagyon szép poszt-apokalitpikus környezet vár majd ránk. Mindenesetre csak remélni tudjuk, hogy nem lesz több csúszás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #10
  Nem tudom, hogy most örüljek-e neki, hogy tényleg csak egy hagyományos troll vagy, vagy ne. Bár manapság az inkább már pozitívum. Ikszdé.
 • Csucse #9
  Fordulj pszichiáterhez sürgősen tesó...XD
 • wraithLord #8
  Miért irkálsz trollkommenteket egy olyan számítógépről, amihez az alapanyagokat harmadikvilágbeli kisgyerekek éhbérért a 10 ujjukkal kapartak ki, és kvázi rabszolgaként tartott emberek vicc fizetésérért szereltek össze a nyugati piacra?
  Hipokriták vagyunk mindannyian, csak valaki nem képes önkritikára, és ujj-jal mutogat a másikra, hogy ő a szemétláda, mert szétszadizott kínzott állatot eszik és mérgezi a bolygót.

  Elmész te a fenébe a vélt vagy valós sértődöttségeddel. Ez egy szerencsétlen játék, ha nem tűnt volna fel, és annyi köze van a csernobili atomkatasztrófához, hogy annak a romjain játszódik. Ilyen erővel lehetne akármilyen kitalált sztori is ugyanilyen szettingben, és van is, csak azt nem Stalkernek hívják. Képmutató idióta.
 • Csucse #7
  Aha, hát biztosan izgalmas "stílus", ha nem kellett átélned...
 • Csucse #6
  Pindurkát összetettebb téma szerintem a náci téma, minta Csernobil téma...
 • zriboliv #5
  Hát annyit biztosan mint amennyit eddig a nácikról is lehúztak.
 • wraithLord #4
  Amennyit a poszt-apokaliptikus akció/dráma/thriller/horror témáról, mint műfajról le lehet húzni. Tehát akármennyit. (Tudom, a Stalkerben csak a Zóna van rottyra rakva, nem az egész bolygó.) Stalker témában és kelet-európai atmoszférában pedig nekem még jobban bejön.
 • CrazyAchmed #3
  Szerintem még lehet bőven, én legalábbis nem unom még.
 • Csucse #2
  Hány bőrt lehet vajon még a csernobili diliről lenyúzni..?
 • wraithLord #1
  Ok, azt már tudjuk, hogy december 8, de melyik év? Szerintem elírták, nem 2022, hanem 2202.

  (Persze csinálják csak ameddig jónak látják, csak a GSC-nél nem erről szokott szólni a dolog... :D)
  Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2022.01.14. 09:52:10