Szekeres Viktor

Heavy Metal-tévésorozatok készülhetnek

Ismét előveszik a Heavy Metal brandet.

A Heavy Metal scifi és fantasy magazin jogaival és írásaival rendelkező cég leszerződött a DIGA Studios produkciós irodával, ami révén a laphoz tartozó tartalmakból készülhetnek tévésorozatok és filmek. A 70-es évekbe hódító útjára indított scifi-fantasy magazin alapján 1981-ben film készült, majd 2000-ben egy folytatás is. Később pedig Metal Hurlant Chronicles címmel egy antológia széria.

Akinek jó az emlékezete, annak talán még rémlik, hogy 2010-ben írtunk arról, hogy ismét esély nyílt arra, hogy elkészülhessen a Heavy Metal-film. David Fincher, az egyik rendező ugyanis akkor ismét megpróbálkozott a projekt létrehozásával, két évvel azután, hogy a Paramount stúdió lemondott egy filmterv elkészítéséről. Akkor arról volt szó, hogy Fincher még James Cameront is rábírta, hogy megrendezze a film egyik szegmensét, s mellette még Zack Snyder részvételéről esett szó. Ebből a projektből végül nem lett semmi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #1
    "Ebből a projektből végül nem lett semmi."
    Hát pedig van olyan pletyka, hogy a Love, Death and Robots sci-fi antológia azért jött létre, mert össze lett szedve egy csomó jó képességű ember egy hasonló Havy Metal sorozathoz. Ettől még örülnék annak a Havy Metal antológiának is.