Szekeres Viktor

Jól néz ki a cyberpunkos Netflix-sorozat új előzetese

Ígéretesnek tűnik a Valós halál második szezonja.

Nemrég megérkezett az Altered Carbon Anthony Mackie főszereplésével forgatott új szezonjának teljes előzetese, melyből kiderül, hogy az itthon Valós halál címen magyar szinkronnal is elérhető széria ki fogja hagyni a második könyvet, és inkább a harmadik kötet történetét adaptálja.


A Dühöngő fúriák fülszövege a következő: "Takeshi Kovacs hazatért.
Újra Harlan Világán jár – egy óceánbolygón, amelynek öt százaléknyi szárazföldjét veszélyes és megjósolhatatlan mozgású tengerek veszik körül. Ha pedig az ember egy helikopternél bonyolultabb járművön próbál az időjárás viszontagságai fölé kerülni, a marslakók itt hagyott orbitáljai perzselnék le az égről.
De nem csak a tengeren és az égen várakozik a halál. Odalent, a Kossuth trópusi tengerpartjaitól és mocsaraitól Új Hokkaidó jeges és gyilkos gépekkel fertőzött pusztaságáig, a quellista forradalom nehezen kicsikart eredményeit lassan kezdik újra felszámolni. Az Első Családok, a Cégek és a jakuzák mindenre rátették már a kezüket.
Kovacs elveszített szerelme miatti engesztelhetetlen büntetőhadjárata megakad, amikor Harlan Világának és saját, erőszakos múltjának szellemei megjelennek, hogy egy politikai intrikákkal, technológiai rejtélyekkel teli örvénybe húzzák. Quellcrist Falconer állítólag visszatért a halálból, és az Első Családok egy fiatal, kegyetlen Küldöttet mozgósítanak a levadászására. A Küldöttet Kovacsnak hívják, kétszáz évig várt eltárolva, és nem hajlandó megosztani újonnan visszanyert létezését saját idősebb, bűnözővé vált, kiégett önmagával.
Gengszterek, fejvadászok, vallási fanatikusok és nagy reményeket tápláló forradalmárok – mindannyian akcióra vágynak, Kovacsnak pedig csak lassan áll össze a kép. Az egyre gyorsabban elszabaduló káosz közepén csak egyvalami biztos: az egyik Takeshi Kovacs nevű embernek meg kell halnia.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DRFlame #4
    A "ki fogja hagyni" az így helyes, mert az igekötő a "hagy" igéhez tartozik. A fog csupán a jövő idő segédigéje.
  • cateran #3
    "az Altered Carbon Anthony Mackie főszereplésével "

    Forditva es akkor nem lesz ilyen kusza (Antony Mackie foszereplesevel az Altered Carbon uj elozetese etc...)

    "ki fogja hagyni"

    kifogja hagyni....

    "harmadik kötet történet adaptálja"

    tortenetET...

    "A Dühöngű fúriák"

    Nem letezik, hogy a hejjesirassellenorzo nem kalimpalt, hogy szar kerult a palacsintaba...

    Itt feladtam....Ez kb altalanos iskola 3. osztaly (sem)


  • Pragmatica #2
    "cikk" :DDD ez egy nagy rakás banánhéj, nem "cikk" :DDD
  • Griphons #1
    "Cyberpunkos"? Nem csodálom, hogy a cikkíró nem írta alá a cikkét. Ha már abban sem bízhat, hogy az Altered Carbon címre bekattintják a cikket, akkor látszik mennyire bízik a saját "írói" képességeiben.