Szekeres Viktor

Amerika nem ért hozzá? Hazájában elhasalt a Hellboy

Nagyon alulteljesít Amerikában a Hellboy.

A várakozásokat alulmúlva debütált Amerikában a Hellboy, így a forgalmazó csak abban bízhat, hogy nemzetközileg jobban fog szerepelni a film. A Lionsgate és a Summit produkciója a nyitónap során csak 4,9 millió dollár bevételt ért el, így a várt 16-18 milliós starttól elmaradva csak 12 millió dollár körül fog hozni hazájában, ami összességében 25-30 milliós összbevételt fog jelenteni.

Az első rész a mozikban Ron Perlman főszereplésével Amerikában 60, a világ többi részén pedig 40 millió dollár bevételt termelt 66 milliós költségvetéséből, míg a folytatás 76, illetve 84 millió dollárt 85 millióból. Ezek után a stúdió úgy gondolta, hogy nincs értelme Guillermo Del Toróval elkészíttetniük a trilógia zárását. A mostani Hellboy büdzséje 50 millió dollár volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • monk00 #7
  Ron Perlmanak különleges az arcberendezése. És pont ezért illet hozzá ez a szerep is. És ehhez még hozzájön hogy van egy bizonyos stílusa, ami miatt állandóan el van látva szerepekkel. Ettől függetlenül így is megnéztem, csak szerintem Ron Perlmannal lett volna az igazi. Míg az előző részeit pár évenként egyszer meglehet nézni, ezt már sajnos nem. Ez csak egyszer nézhetős. Legalábbis nekem
 • kalapos01 #6
  Főleg, hogy a többség szinkronnal nézte, ezért végképp tök mindegy ki húz gumiálarcot.

  Ez csak a tipikus, "nem tudunk mit találni, akkor hivatkozzunk az első színészre", aki kapta a szerepet dolog. Ha Harbour lett volna az első, és most jött volna Perlman, pont ugyanezt írná, csak felcserélné, hogy Harbour az isten és, hogy Perlman az utánzat.

  (Arról nem is beszélve, hogy Harbour eléggé badass a filmben, nem rajta múlt, hogy olyan lett, amivel. Mint ahogy Perlmanen sem múlt, hogy az első Hellboy sem egy nagy eresztés. De már a képregény sem volt az.)
 • scagnetti #5
  Ezt most úgy mondtad, mintha Ron Perlman oszkár díjas alakítást nyújtott volna anno.
  Nem szidni akarom (mielött félreértenéd), de egy ilyen szerepnél nem nagyon számít ki is van a maszk alatt.
 • monk00 #4
  Ez várható volt. Ron Perlman az igazi Hellboy. David Harbour már csak egy olcsó utánzat
 • tibisan #3
  Amerika nem szereti , na és , hány olyan film van , ami nem hozza be ott árát ..a Dumbo is kb ilyen 1/4 budget/nyitásbevétel aránnyal nyitott ott , nincs ezzel semmi baj .Majd a nemzetközivel reméljük visszajön az ára , mert elég jól sikerült filmet hoztak ki a rá fordított "kevéske " pénzből ahhoz, hogy folytatása is legyen a történetnek.
 • zetortraktor #2
  Nekem nincs gyomrom ehhez a stílushoz, de szerintem a fröcskölős vérmetálban van frissesség. Moziban azért nem gyakoriak az ilyen filmek. Ellenben a régi, bár stílusában friss volt a többi mozifilmhez képest, Del Toróhoz képest nem volt új, pont olyan lett, ahogy azt tőle vártuk volna.
 • Ender Wiggin #1
  A régi legalább valami friss volt, Del Toro látásmódjával. Ez már csak utánérzés. De nem került sokba...