Gyurkity Péter

Nagyobb akkuval jön a Galaxy S9 Active

Ez azonban egyáltalán nem lesz óriási méretű.

Február elején írtunk arról először, hogy a Samsung mégis piacra dobja a vadonatúj S9 további variánsait, amelyek közül az „Active” jelenhet meg elsőként a piacon. A jelek szerint nagyon közel vagyunk már ehhez, hiszen a hardveres részletek is szépen szivárognak.

Egy, a napokban megjelent beszámoló néhány képet is megmutatott nekünk, ebből pedig kiderült, hogy a telefon egy kereken 4000 mAh-s akkumulátort kapna. Ez ugyan nem tekinthető óriásinak, ám mégis jobb üzemidőt kínál majd, mint az alap változatok, miközben a többi komponens nem változik jelentős mértékben. A Galaxy S9 Active úgy tűnik megtartja az 5,8 hüvelykes QHD-kijelzőt, amelyhez 4 GB memória, valamint egy 64 GB-os belső tároló csatlakozik, miközben a teljesítményről itt is a Qualcomm zászlóshajója, a Snapdragon 845 chip gondoskodna. Az mondjuk nem derül ki, hogy a kijelző tartalmát megmutató kép miért holland nyelvű szöveget mutat, de ez talán nem is annyira érdekes.

Ami a képkészítési funkciókat illeti, itt szintén megmarad a 12 megapixeles hátoldali kamera, amely ugyanazon iker-rekeszre támaszkodik, az előlapon pedig egy 8 megapixeles példány áll majd rendelkezésünkre. A pontos modellszám az SM-G893 lenne, ami egybevág a tavalyi változatéval, hiszen ez utóbbi az SM-G892 jelzést kapta meg házon belül. A támogatott felbontás marad a 2960 x 1440 pixel, ami persze a 18,5:9-es képarány további támogatását is jelzi számunkra. A pontos megjelenési dátumról még nincs hír, ahogy a várható kereskedelmi árat sem ismerjük.

Érdemes ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy nem is olyan rég még a Galaxy S9 mini várható bemutatkozásáról bukkant fel egy értesülés - kíváncsian várjuk, melyik valósul meg az elkövetkező hetekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AgentKis #1
    37:18-as lesz az a képarány... Ha már arány...
    Arány
    Utoljára szerkesztette: AgentKis, 2018.05.02. 10:25:12