Ötvös Tibor

Assassin's Creed: Dynasty - Kínába megy a sorozat?

Kiderült, milyen munkacímen fut az új Assassin's Creed játék.

Az Assassin's Creed sorozat az Origins-nak köszönhetően ismét régi fényében ragyog és most már csak az a kérdés, hogy idén is kapunk újabb bejegyzést vagy marad 2019-re a következő rész premierje. Mindenesetre a ma megjelent, szigorúan csak pletykaként kezelendő értesülés, mely szerint már javában készül az új rész és a Dynasty kódnéven fut a projekt. Ebből pedig a rajongók rögtön arra tippeltek, hogy ismét visszatér Kínába a sorozat, melyet az oldalnézetes China már megmutatott.

A Ubisoft mindenesetre nem reagál a dologra és továbbra is az Origins DLC-ire koncentrálja erőforrásait. A Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt címet kapott pakk február 20-án érkezik és ahogy azt a címéből is ki lehet találni, a játékos szabadon járhatja be a játék területeit és ismerheti meg az ókori Egyiptom nevezetességeit. Március 6-án pedig érkezik a The Curse of the Pharaohs, mely ismét egy új terüeltre viszi majd el a játékost. Théba városát ugyanis egy ősi átok sújtja és a mi feladatunk lesz kideríteni, mi is okozta ezt és hogyan lehet megakadályozni a terjedést. A csomagban az 55-ös szintet érhetjük el, de kapunk új tárgyakat, eszközöket és felszerelést is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #2
    Bayek feje nem nyomorék, csak kapcsold vissza a szakállát és a haját :D

    Ezek nélkül sajnos az én fejem is nyomorék XD
  • darkSectorxxx #1
    A Bayek nyomorék feje után bármi job lenne, látom a hajón, hogy nem fognak mindent kukázni az előző részből texturák szempontjából.