Szekeres Viktor

Fekete Villám: új előzetest kapott a DC szuperhősének sorozata

Januárban érkezik Black Lightning.

Amerikában a CW, itthon pedig a Netflix fogja január 16-án, illetve 17-én bemutatni a Black Lightning című DC-s képregényes adaptációt Salim Akil és Mara Brock Akil készítésében, Greg Berlanti istápolása mellett. A címszereplőt a Hart of Dixie-ből is ismert Cress Williams alakítja majd, mellette pedig szerepelni fog Nafessa Williams, China Anne McClain és Christine Adams. A legújabb előzetes pedig nagyjából megmutatja, hogy mire is kell számítanunk.


A sorozat egy, a bandák uralta New Orleans-ban a környékbéli gyerekeknek menedéket adó iskola, kvázi hősnek számító igazgatójáról, aki 9 évvel korábban valódi szuperhős volt. Azonban amikor látta, hogy az életveszélyes helyzetek milyen hatással vannak családjára, visszavonult és képességei nélkül boldogul, két lányát segítve. Azonban a bűnözés és a korrupció akkora méreteket ölt, hogy kénytelen ismét maszkot ölteni, hogy családján és közösségén segítsen.

A karakter képregényben 1977-ben tűnt fel először saját füzete főszereplőjeként, abban a különleges képessége az elektromágneses mező manipulálása volt. Tévében legutóbb a Young Justice animációs sorozatban láthattuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Aki hülye, az miért hirdeti? Te komolyan azt hitted, hogy zavart bárkit is az, hogy fekete vagy fehér? Mindkettőt rendszeresen használják a legnagyobb nyugalommal, a feketéknek van egy BET nevű csatornája, sőt, díja, ahol a B tippelhetsz, hogy mit jelent.
  • Zombee #2
    Előzetes alapján nem is rossz ez. A logó is fasza, olyan igazi képregényes, meg az egész. Jobbnak tűnik, mint a DC mozis univerzuma. :)
  • bunny #1
    Fekete villám? És egy elég PC az amcsiknak? Hogyhogy nem afroamerikai villám? :D Egyébként ha már villámok, a kék villám volt a legkirályabb ;)