Ötvös Tibor

Kemény szexet kapunk a Mass Effect: Andromeda világában

A Mass Effect: Andromeda az eddigi legkeményebb szexjeleneteket tartalmazza - a fejlesztők szerint.

Hamarosan jön a Mass Effect: Andromeda és miközben igazán érdekesek azok a hírek, melyek a játékmenetről, az új környezetről és szereplőkről szólnak, de a rajongók bizonyos rétegét kimondottan a szex-vonal foglalkoztatja. Ez a téma pedig fel is merült ma a játék Twitter-oldalán és szerencsére meg is kapta a választ az érdeklődő rajongó. A producer Mike Gamble válaszából az derült ki, hogy a szex az eddigi legkeményebb lesz és 18 éven felülieknek címkét kap majd a játék.

Persze az is igaz, hogy a harmadik rész is ugyanezt a besorolást kapta és talán nem véletlen az sem, hogy a hozzászólások között, mintegy hivatkozásként felbukkant a The Witcher 3 is, ami valóban komolyabb volt, mint amit a BioWare sorozatában láthattunk. Mindenesetre kíváncsian várjuk a premiert és persze az is érdekes kérdés lesz, hogy ismét csak egy emberre/lényre koncentrálhatunk vagy lehet párhuzamos kapcsolatokat is kialakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tikal #4
    pedig mindenhol a single player campaing-t istenítik, hogy milyen jó lett...
  • Sir Cryalot #3
    Hát igen, közben beleástam magam ebbe a titanfall2 témába, hogy tényleg abba mi került hogy védik a játékosok, na az meg bevallottan egy nagy rakás fan-service (meg egy iszonyat , de tényleg iszonyatos igénytelen kampány).

    Tipikus EA hogy évente félévente kell kihozni a folytatásokat, ami vagy bejön vagy nem, lényegi újítás helyett meg lehet takarózni ilyen nyálfolyatásokkal, amire az ügyifogyi ,de annál inkább eye candy buzulós "gamerek" rendszerint vállalkoznak is.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.01.17. 08:58:40
  • Ender Wiggin #2
    Valamivel el kell adni. Az eddigi csepegtettt infók szerint más értelmes momentuma nem nagyon van...
  • Sir Cryalot #1
    Kell az exhibicionizmus az exhibicionista fake gamereknek.