Szekeres Viktor

Készül a 21 Jump Street csajos változata

Nemcsak folytatásokkal bővül a 21 Jump Street-franchise.

Az már korábban kiderült, hogy a hatalmas sikerű 21 Jump Street újabb folytatást fog kapni, most viszont már az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a pasis változat mellé kap egy női főszereplőset. Ez a trend ma divatosnak tűnik Hollywoodban, hiszen nemrég jelentették be, hogy a nyári Rossz anyák pedig férfi spinoffot kap Rossz apák címmel.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a filmben új színészek fognak-e szerepelni, vagy a 21 Jump Streetben is feltűnő Dakota Johnson és Rye Rye karakterére (Fugazy és Jr. Jr.) építik-e fel az új sztorit. Annyi azonban biztosra vehető, hogy a 22 Jump Street forgatókönyvírója, Rodney Rothman felel a szkriptért, és a rendező is ő lehet. (A korábbi változatot Lucia Aniello és Paul Downs jegyezte.)

A motivációkat nem kell magyarázni, természetesen a stúdió a nézők kedvében akar járni, hiszen láthatóan imádjuk nézni a 21 Jump Street-filmeket. Az első rész Amerikában 138 millió dollárt termelt, addig a sokkal jobb kritikákat kapó folytatás már 191 milliót. Nemzetközileg is hasonló a helyzet, hiszen 63 millió dollárt követően már 140 millióig jutott el a 22 Jump Street.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    De legalább lesz hiszti, hogy megint csak nők...
  • Zombee #4
    Te beszélsz így. Milyen sorozattal indította a pályáját, ami olyan hű de vicces volt? Rye Rye-ra nem is emlékszem, és az sem rémlett, hogy ez a tyúk is játszott a 21 Jump Street-ben (maradandó alakítás volt pazar humorral átitatva). És a Sóhajok feldolgozásában is megkapta a főszerepet. Pocsék színésznő, meglepődnék, ha menne neki a komédiázás.

    De ha megnézed, mit írtam, eleve arra céloztam, hogy ő lesz benne a húzónév, és nem a nóném feka csaj.
  • kalapos01 #3
    Ööö, a kábé más szereppel nem is rendelkező Rye Rye miatt nem aggódsz, a pályáját egy rohadt vicces vígjáték (ki beszél így?) sorozattal indító Johnson miatt pedig igen? Vicces lenne, ha gondot okozna neki.
  • Zombee #2
    Igazi egyszernézős film volt a remake és a folytatása is, Jonah Hill és Channing Tatum kettőse dobta fel. Dakota Johnson hogy vinne el a hátán egy vígjátékot?
  • Gauge #1
    őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő