Gyurkity Péter

Videón látható az iPhone 7

Néhány változás látható a készüléken, egyes híreket azonban nem tudunk igazolni.

A szeptemberi bemutató közeledtével várható volt, hogy egyre gyakrabban bukkannak majd fel újabb és újabb hírek az Apple soron következő okostelefonjáról. Ez így is történt, most azonban egy videó bukkant fel a világhálón, amely közvetlen közelről mutatja meg nekünk az új készüléket.

Egészen pontosan az új fejlesztés prototípusáról van szó, amelynek alsó részét nem láthatjuk, nyilván azért, hogy ezzel is névtelenségben tartsák a videó elkövetőjét. Az jól látszik, hogy a hátoldalon helyet kapott a sok pletykában szereplő nagyobb lencse, míg a megfelelő térerő biztosítását elősegítő fehér műanyag vonalak ezúttal a burkolat szélein helyezkednek el. A homályos rész sajnos elfedi a telefon alját, így nem tudjuk, hogy a 3,5 mm-es jack dugót valóban eltávolították-e, bár azt korábban már több külső forrás is megerősítette, hogy ezt egy újabb, második hangszórórácsra cserélték le a burkolaton.


A Touch ID gomb a jelek szerint nem változott, ez maradt a régi külalaknál, tehát eszerint nem kapacitív gombról beszélhetünk – ez utóbbi a MackBook trackpadján már működik, vagyis az eredeti hír nem tűnt teljesen valószínűtlennek. Nagyjából ennyiben merül ki a videó által szolgáltatott új információ, bár az már szintén korábban kiderült, hogy a forradalmi újdonságok a következő évre maradnak, az ehhez szükséges technológia (így például a Samsung által fejlesztett új OLED-kijelzők) egyelőre nem állnak készen.

Bárhogy is legyen, a cég várhatóan szeptember első felében mutatja be új fejlesztéseit, ezt állítólag szeptember 9-én követné az előrendelési lehetőség, míg az első példányokat a hónap végén szállítanák ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Madve #5
    Nem kell ráhegesztened. Egyszerű üzemmódnak hívják, átkapcsolsz, és már le is butít mindent, meg kipakol egy csomó dolgot a főképernyőkre...
  • igazamvanvagyig #4
    kár,hogy ott a dedikált gombreménykedtem,hogy érintős lesz.Így sajnos nem gyere be..Megpróbálom egy érintős fosdroidra ráhegeszteni az iost.
  • Dynamic #3
    Egyre csúnyább. Na persze. Rakd már mellé a régieket. A 3G-t vagy akár az 5-öt.
  • M2 #2
    Ez lesz az ánuszrózsás iPhone - ilyen az, ha egy langyira bíznak egy céget.
  • tomboy013 #1
    Ezek az iPhone-ok egyre csúnyábbak. Hogy képesek egyesek annyi pénzt kiadni érte?Zárt is a rendszer, feleárú android-os telók is gyorsabbak és több lehetőség van bennük. Nem is értem... de nem is akarom :D