Szekeres Viktor

Majdnem teljes Christopher Nolan új filmjének szereplőgárdája

Több ismeretlen és jó pár ismert színész alkotja a Dunkirk szereplőgárdáját.

Mint ismeretes, Christopher Nolan új mozifilmje a Dunkirk című háborús alkotás lesz. A Warner Bros. Pictures stúdió 2017. július 21-én fogja bemutatni a filmet, melynek a forgatókönyvét is Nolan írta. A Dunkirk a sokak által ismert második világháborús, dunkerque-i evakuálás történetét fogja feldolgozni. A tervek szerint a filmet 65mm-s formátumban forgatnák a maximális képminőség elérése érdekében, a tervek szerint májustól, eredeti helyszíneken.

A film főbb szerepeiben kevésbé ismert színészeket, jobbára tiniket láthatunk majd, többek között Fionn Whitehead, Jack Lowden, Aneurin Barnard és Harry Styles nyerte el a castingosok tetszését. A kisebb szerepekben pedig veteránok fognak feltűnni, például Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh és Tom Hardy. A filmnek természetesen Nolan producere is lesz feleségével, Emma Thomasszal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hellsing47 #2
    Láttad már a filmet? Ja hogy nem, mégis sírsz itt előre
  • Paddy #1
    Ismét egy film a hős szövetséges csapatokról és a csúnya gaz nácikról. Végre egyszer az n+1-edik nyugati szemléletű alkotás után bemutathatnák a német oldalt is.