MTI

Jön a "nem tetszik" gomb a Facebookon

Hamarosan megjelenik a "nem teszik" gomb a Facebook közösségi hálózat felületén - közölte a cég alapítója a kaliforniai Menlo Parkban.

Mark Zuckerberg emlékeztetett ara, hogy a felhasználók már régóta kérik egy ilyen lehetőség létrehozását. Gyakorlatilag azóta, hogy a "tetszik" gomb 2009-ben megjelent. "Rendkívüli nap a mai, mert ma van a napja annak, hogy elmondhassam, dogozunk rajta, és közel vagyunk a kipróbáláshoz" - jelentette ki.

Zuckerberg szerint az új gomb az együttérzés kifejezésére ad majd lehetőséget, nem pedig arra, hogy az egyes posztokat leszavazzák, mint a Reddit nevű közösségi oldalon. Az új gombot ehelyett olyankor lehet majd használni, amikor a "tetszik" gombra kattintás, vagy a szomorú mosoly posztolása nem alkalomhoz illő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #6
    Azt szeretnék hogy ez legyen, de valójában ez dislike lesz.
  • kvp #5
    Hat igen, a facebook lenyege pont az, hogy csak pozitiv megerositest ad, mint a raszoktatos mmoprg-k. Ebbe a pszichologiai modellbe nem passzolna a negativ erzelem kifejezesenek lehetosege. (ezert is irtja mindenki aki tudja a kritikat maga korul) Az uj fejlesztest megertem, de tovabbra is azt gondolom hogy az egesz oldalnak tobb a hatranya mint az elonye.
  • Svlad Cjelli #4
    Nem jon. Az nem dislike lesz hanem pl ha valaki arrol postol, hogy meghalt valakije akkor lesz egy "egyuterzek" fajta gomb.
  • Zolly75 #3
    Meg fogom Like-olni! :)
  • SupraMKIII #2
    Hát ja. De ez annyira megkésett, hogy már inkább bosszant.
  • grebber #1
    Na végre értelmes lépés végre!