Gyurkity Péter

Új belépő szintű Lumia érkezőben

A Microsoft egy újabb olcsó készülékkel javítaná a család eddigi eredményeit.

A Lumia okostelefonok és a Windows Phone platform kapcsán az utóbbi időben a tulajdonosváltás, illetve a Windows 10 várható újdonságai kerültek fókuszba, az újabb variánsok megjelenése eközben kissé háttérbe szorult. Most egy újabb változat érkezése várható, mégpedig a belépő szinten, ahol eddig is a legnagyobb sikereket aratták.

Az amerikai FCC oldalán bukkant fel a Lumia 435 nevű fejlesztés modellszámainak listája, az ilyenkor szokásos engedélyeztetési eljárás részeként. Négy eltérő típust láthatunk itt, amiből egyelőre nem sok derül ki, ám mivel időközben a készülék Indonéziában már át is esett ezen a folyamaton, az egyéb források által megszellőztetett hírekből pedig azt is tudjuk, hogy Indiában már leszállították az exkluzív komponensként felhasznált BV-5J akkumulátorok, valamint egy közelebbről meg nem nevezett dual-SIM okostelefon első példányait, következtethetünk a hardveres specifikáció egyes részleteire.

Kiderül többek között, hogy a telefon mérete ezúttal 118,1 x 64,7 mm, ami csaknem megegyezik a Lumia 520 kialakításával. Mi több, a kijelző itt is egy kereken 4 hüvelykes példány, amely 480 x 800 pixel felbontást támogat, így ezen a téren nem sok változásra számíthatunk. A pixelsűrűség 235 ppi, a processzor feladatait egy Snapdragon 200-as chip látja el, amihez egy 5 megapixeles hátoldali kamera, valamint a már említett akkumulátor társul, amely egyedül ezen telefonokban jut szerephez. Az Indiába szállított példányok a megjelent dokumentumok szerint darabonként 57 dollárt kóstáltak, és mivel ezek az akkumulátorokkal egyazon napon érkeztek meg, nagy valószínűséggel az új fejlesztésről van szó.

A megjelenés időpontja és a kereskedelmi ár egyelőre nem ismert, erre vélhetően nem kell majd sokat várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MsUser #3
    ProgServ Nem feltétlenül az Android a hibás "nem említetted milyen készüléken van" ami meg még érdekesebb e iPhone árából sokkal jobb megbízhatóbb Androidos telefont lehet venni!
    Mondjuk ne Samsungot, akkor tényleg inkább Nokia-Microsoft.
  • tomboy013 #2
    Én 630-at vettem muternek, lassan tesómnak is kell egy mert csak kínlódik a csamcsungjával.
  • ProgServ #1
    Egesz korrekt telefonok ezek! Muter kap egy 530-ast, mert nem birom nezni mit szenved az androidos telojaval...szoval vagy ilyen, vagy iPhone. :)