Gyurkity Péter

Apple útiterv és idei megjelenési menetrend

A friss hírekben ismét két okostelefon, egyéb fejlesztések, illetve megjelenési dátumok is szerepelnek.

Már nem ér minket óriási meglepetésként, hogy a héten felbukkant újabb értesülések megerősíteni látszanak azon korábbi híreket, amelyekben két okostelefon érkezéséről számoltak be, ezúttal azonban eltérő megjelenési dátumokat találunk a menetrendben, nagyjából az előzetesen kiszivárgott jellemzőkkel.

A cég újításaival kapcsolatban többnyire megbízhatónak bizonyult Ming Chi Kuo, a KGI Securities elemzője, most arról adott hírt, hogy a 4,7 hüvelykes kijelzővel ellátott iPhone 6 a harmadik negyedév folyamán, valamikor szeptemberben jelenhet meg, alátámasztva ezzel a korábbi pletykákat. Érdekes módon azonban az 5,5 hüvelykes érintőképernyővel jelentkező, egyértelműen a phablet kategóriába sorolt második példány nem ekkor, hanem az ünnepi szezon kellős közepén, vagyis az utolsó negyedév vége felé bukkanhat fel, míg az új iWatch okosóra szintén két eltérő méretben lesz megvásárolható.

A szeptemberi megjelenés szinte garantálható, ezzel kapcsolatban már márciusban olvashattunk újabb híreket, míg tajvani lapok arról írnak, hogy a kisebb példány sorozatgyártása júliusban indulna, a phablet készülékre ezt követően kerítenének sort, bár ez utóbbi kapcsán ők még nem teljesen biztosak egy év végi megjelenésben. Az Apple mindenesetre egyéb termékekkel is készül, ezek között új iPad tábla, olcsóbb iMac, Apple TV frissítés, valamint 12 hüvelykes ultraslim MacBook és MacBook Pro is szerepel, ezek már a második negyedév végétől esedékesek.

Időközben kiderült, hogy az eredeti iPhone kezelőfelületének kialakításában is részt vállaló Greg Christie távozik a cégtől, mivel állítólag az iOS7 kinézete kapcsán összekülönbözött kollégáival, és nem értett egyet a további tervekkel sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Linkout #3
    Minden hype ilyen amúgy, elég ha megnézzük a black friday vásárlásokat, ahol nem ritka a haláleset, mert az 1 dolláros serpenyőért is képesek agyontaposni egymást a birkák.

    Haverom a samsung galaxy s4 bemutatóját is 2 hétig várta, majd nyáladozva nézte a srreamelt élő adást, hogy az elsők között tudja, hogy milyen szép lesz a 2k kijelző. Majd csalódott, mert nem lett 2k, sem 16 magos cpu, sem 4gb ram.
  • Linkout #2
    Nem fanatikusokat vesznek, hanem azokat, akiknek ez kell. Illetve a 4,7" miatt pont nem örülök neki, de nem mondom, hogy rossz lesz, csak nekem nagyon bejön a kisebb, használhatóbb méret. A sorbanállás meg nem kötelező. Az Apple telefonjaiért sosem kellett 2 napig sorban állni. Ja, hogy van aki besátorozik a nyitás előtt? Hát az nevetséges :) Más esetben viszont bármikor be lehet menni szolgáltatóhoz, vagy viszonteladóhoz és kijönni egy iphone-al.

    Azt, hogy ettől menők lesznek a gyerekek utálom én is. Szülői nevelés forever...
  • adam46 #1
    Megint meg tudják venni majd a sok fanatikus vásárlójukat. Itt a 4,7" hűha, akkor most majd megint két napot kell sorban állni, az új iphone-ért és legalább még menőbbek lesznek a gyereket. Hihetetlen.