Szekeres Viktor

Viccesnek szánt előzetest kapott Adam Sandler új komédiája

Adam Sander előző bukásait feledtetendő egyik legsikeresebb komédiájának folytatásában tér vissza nyáron. S mellette a Nagyfiúk legtöbb főszereplője is látható lesz a második részben, kivéve Rob Schneidert.

Mi a véleményed a Nagyfiúk 2 előzeteséről?
  • Nekem pont ez a humor jön be.
  • Ki nem állhatom az ilyen humort.
A Columbia Pictures bemutatta a Nagyfiúk (Grown Ups) második részének első előzetesét, mely a film történetéből ugyancsak a legfőbb szálat villantja fel (Lenny visszaköltözik családjával szülővárosába), viszont 2-3 jelenet poénjait, illetve poénosnak szánt próbálkozásait felvonultatják benne. Az efféle komédiák teaser videó egyébként roppant hasznosak, hiszen így nagyjából mindenki belőheti, hogy a bemutatott humor mennyire való neki.


Az Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello és Nick Swardson főszereplésével készült film Amerikában július 12-én kerül bemutatásra, a magyar bemutató dátuma egyelőre még nem ismert. A film célja egyértelműen Adam Sandler karrierjének feltámasztása, hiszen a színész két hatalmas bukáson (Jack és Jill, Apa ég!) van túl. A Nagyfiúk pedig pályafutásának egyik legsikeresebb filmje volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #6
    Miéééért?? Miérttt?? aki ezt megnézi moziban annak zéró humorérzéke és menthetetlen... az eddigi filmjei se értek többet egy kalap salakanyagnál, de hogy még folytatásos is legyen... neeee

    Az első részt bevallom megnéztem, mert exbarátnőm aztmondta nagyon vicces, meg sokszor röhögtek rajta a hasonló kaliberű -ergo agyhalott- barátnőivel. Tudtam hogy szar lesz, mivel a neszórakozz zohannal is nagy kedvence volt (amit végig se tudtam nézni, olyan igénytelen förmedvény) na de ennyire... komolyan??

    #3: nem akarok vallási vitát kezdeményezni, szóval nem írok többet, de ebből is szerintem érted :D
  • DontKillMe #5
    Jogos. Viszont van alapja. Előítéletnek nem nevezném. Próbálkoztam a filmjeivel, de egy idő és néhány film után feladtam. Az utóbbi két filmjét én a magam részéről valóban nem néztem meg. Baráti körömből vannak, akiknek kedvence volt és ha már ők is azt mondják, hogy nulla a faszi, akkor valóban komoly gond van. Egyik kollégámnak kellett az apaég, hát "megszereztem" neki. Belekukkanthattam volna, de nem éreztem késztetést. Kolléga az első 20 perc után feladta. Ez van.
  • kalapos01 #4
    Az egyik éned kerüli a filmjeit, a másik éned meg tudja, hogy rossz?
  • DontKillMe #3
    Milyen színű két bukás? Az összes filmje egy határ szar. Akkora gáz ez a faszi, hogy ha benne van a neve a stáblistában, messze kerülöm a filmet. Komolyan nem tudom, ki pénzeli. Vagy szimpla pénzmosás a fedett filmkészítésük? :D.
  • AZTA #2
    Shaq is benne lesz ám. :D
  • AZUL #1
    kizárt hoyg a haverja nincs benne, minden filmjeikben szerepelnek kölcsönösen...