Alex

Hat Wi-Fi-képes kompaktot jelentett be a Samsung

A cég okostelefonjaihoz hasonlóan ezeknél is prioritásnak tekinti a nagyméretű érintőképernyőt és az exponálás utáni azonnali megosztás lehetőségét.

A Samsung a CES-en jelentette be új termékeit, melyek között név alapján nem könnyű eligazodni: WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F és ST150F. Az egymástól alig eltérő gépek igyekeznek minden célcsoportot lefedni, az ár és a hardver között egyensúlyozik a cég, és ugyan a vezeték nélküli kapcsolódás szükséges irány, de azt leszögezhetjük, hogy nem ezek fogják megmenteni a kompakt szektort.

A WB250F egy 18-szoros nagyításra képes (24-432mm) kompakt szuperzoom 3 collos érintőképernyővel és 14 megapixeles BSI CMOS szenzorral. Ikertestvére, a WB200F ugyanez, csak abban 14 megapixeles CCD van, tehát előbbi kevés fénynél valószínűsíthetően jobb fotókat készít. A készülék klasszikus kialakítású, a kezelőfelületen a felhasználó saját igényeinek megfelelően állíthatja be a készülék funkcióit. Van bennük Wi-Fi, optikai stabilizátor és teljesen manuális üzemmódban is használhatók. Full HD videókat tudnak felvenni, viszont a hangot csak monóban rögzítik. Négy színben (fehér, kobalt fekete, metálszürke és piros) lesznek kaphatók.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Samsung WB250F - klikk a képekre a nagyobb változathoz

A WB800F-be 16 megapixeles BSI CMOS került, objektívje 21-szeres nagyításra képes (23-483mm). Fehér, kobalt fekete és piros színben lesz kapható.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Samsung WB800F

A WB30F a a modellcsalád kisméretű tagja, a készülékház 17 mm vastag. 16 megapixeles CCD van benne 10-szeres nagyítással (24-240mm). Fekete, fehér, piros, bíbor és rózsaszín színben lesz kapható.

Klikk ide! Klikk ide!
Samsung WB30F

A DV150F egy DualView modell, ami azt jelenti, hogy az előlapjára is raktak egy 1,5 collos LCD-t (ahelyett, hogy kihajtható lenne a hátsó kijelző), így úgy tudjuk fényképezni magunkat, hogy látjuk mi lesz a kész képen, egyébként a WB30F szenzora került bele ötszörös zoommal (25-125mm). A Beauty Palette funkció lehetővé teszi egy smink kiválasztását, amivel feljavítja a portrét. MicroSD kártyát használ. Az alumínium készülékház öt színben kapható, köztük szilvában, lime zöldben és világos rózsaszínben.

Klikk ide! Klikk ide!
DV150F és ST150F

Utoljára maradt az ST150F, egy olcsó kompakt, ugyanaz, mint a DV150F csak előlapi LCD nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wappista #2
    Nekem is minden Samsung és mivel ez tipikus otthoni hálózat,felismeri,engedélyezed és műxik!
  • Zsani57 #1
    Nekünk most minden Samsung otthon. A tab, a TV, laptop. Ha esetleg a későbbiekben vennék egyet ezek közül, akkor a Samsung Smart HUB-bal ezt is össze tudom kötni? Bocs, ha másnak ez egyértelmű. Én elég amatőr vagyok ebben.