Szekeres Viktor

Jövő nyáron jön Adam Sandler első folytatásfilmje

Adam Sandler 2005 óta mindig jelentkezett egy nyári komédiával, mindössze tavaly nem nézhettünk tőle semmit a hőségben. Viszont idén, sőt már jövőre is be van tőle ütemezve egy nyári csemege.

Először pár hete még csak sejtetés szintjén került szóba, hogy elkészülhet Adam Sandler egyik legsikeresebb filmjének, a Nagyfiúknak (Grown Ups) a folytatása, most pedig már a premier dátumát is kitűzöttnek véli a ComingSoon.net. A lap információi szerint a Nagyfiúk második része 2013. július 12-én kerülhet az amerikai mozikba, egy olyan napon, amelyre egyelőre még egy vetélytársa sem nevezett be, igaz július harmadikától két, hatalmas sikerre esélyes film is bemutatásra kerül: a Gru 2, valamint a Steven Spielberg-féle Robopocalypse.

A Nagyfiúk írója, Fred Wolf jelenleg is tárgyal a Sony stúdióval a második epizód forgatókönyvének megírásáról, s természetesen Adam Sandlert sem hagyja hidegen szerepének ismételt eljátszása, azonban egyelőre nem írt alá a filmhez, mint színész, mindössze produceri részvétele tűnik biztosnak a Happy Madison produkciós cégén keresztül. A Nagyfiúk 2 legnagyobb érdekessége, persze, ha megvalósul, az, hogy először készül Adam Sandler saját projektjéből folytatás, ami tekintve a színész által elért sikereket, kifejezetten meglepő és szokatlan. A színész legutóbbi 20 filmjéből 17 teljesen eredeti volt, mindössze három feldolgozásban szerepelt: a Kellékfeleségben, a Csontdarálóban és a Kismenőben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #13
    Gondold át, mert sok minden nem úgy van, ahogy gondolod. Először is nem körülötted forog a világ. Nem az lesz a feldolgozás, amit te annak hiszel. Nem az a feldolgozás, amit te annak gondolsz. Kábé mindenkinek nyilvánvaló, hogy mi feldolgozás, és mi nem, de éreztem, hogy nehezebb eset vagy, ezért linkeltem azt, amikor a készítők is elismerik, hogy nem feldolgozás a film.

    Ha te azt hiszed, hogy ha 2 filmnek hasonló az alapsztorija, akkor feldolgozásról van szó, akkor hatalmas tévhitben vagy és roppant csekély a lexikális tudásod. Nem azt mondom, hogy ne hidd. Hiheted. Csak jelzem, hogy nem vagy egyedül a világon és idővel el fogsz kezdeni kételkedni abban, hogy nem mindig úgy van, ahogy te hiszed.
  • adampierson #12
    Az Ausztrálok 2004-ben csinálnaK egy vígjátékot amIben tűzoltók adócSalás révén meleGnek adják ki magukat, és a nyakukra jár az adóhatóság. 2007-ben Adam Sandlerék csinálnak Egy vígjátékot amiben tűzoltók adóCsalás révén melegnek adják kI magukat, és a nyakukra jár az adóhatóság. Evidens, hogy valóban semmi köze egymáshoz a két filmnek. Igazad van kizárt, hogy ez feldolgozás lenne. Hogy lehettem ilyen vak? Nem is, értem. Most megyek és átgondolom az életem.
  • zetortraktor #11
    Ja, mert te az mondod? Mert láttál egy filmet, amiben egy pár melegnek adta ki magát? Akkor az is feldolgozása másik 10 ilyen témájú filmnek? Egy fiú és egy lány szerelméről hány film szó?

    Klón, másolat, akár plágium is lehetne, de feldolgozás nem, semmi köze a két filmnek egymáshoz az alaptörténeten és pár elemen kívül, az ausztrálok akartak anno perelni, de elolvasva a szkriptet ők is azt mondták, hogy nincs azzal semmi gond.
  • adampierson #10
    Már hogy ne lett volna az!?

    Strange Bedfellows (Melegházi átverés) 2004-es Ausztrál vígjáték. Két kisvárosi önkéntes tűzoltóról szól, akik adókedvezmény miatt meleg párnak adják ki magukat. Paul Hogan az egyik főszereplő. Az adóellenőrt pedig Pete Postlethwaite játsza.

    Nagyon jó kis film.
  • zetortraktor #9
    Valószínűleg azért, mert nem volt feldolgozás.
  • adampierson #8
    "mindössze három feldolgozásban szerepelt: a Kellékfeleségben, a Csontdarálóban és a Kismenőben"

    Már elnézést, de kihagyták a Férj és férf c. filmet.
  • mochee #7
    Zohannál rosszabb film nincs.
  • nessboth #6
    Aham, Sandler ismét a stúdió pénzén akar menni nyaralni...hűha...
  • pokolfiu #5
    az elég beteg volt.... de tetszene nekem is...