Szekeres Viktor

Itt az új Pókember-film előzetese HD-minőségben

Újabb kamerás előzetessel csillapíthatják kíváncsiságukat a szuperhősös képregények rajongói. Ezúttal a Pókember rebootjának érkezett meg az előzetese Tobey Maguire helyett Andrew Garfielddal.

Aki szerencsés volt és jó helyen volt a jó időben, az már megnézhette az utolsó Harry Potter-film előtt is A csodálatos Pókember, azaz a The Amazing Spider-Man első előzetesét. Aki kevésbé szerencsés, annak még várnia kell egy kicsit, hogy a Sony hivatalosan is felpakolja a netre, de addig is, aki nem bír magával, megnézheti kamerás felvételen, hogy milyen lesz az új Pókember, melyet Marc Webb rendező 3D-ben forgatott.


Bár még majdnem egy év van A csodálatos Pókember júliusi 3-i amerikai premierjéig, a Sony nem bajlódott holmi felvezető teaserekkel, rögtön egy két és fél perces videóval ajándékozta meg a rajongókat, akik így talán amiatt sem fognak szomorkodni, hogy a Marvel némi történelemhajlítással nem oldotta meg, hogy Peter Parker főszerepet kapjon az ugyancsak jövőre érkező The Avengers-mozifilmben. Esetleg, ha készül film a New Avengersről, melynek Pókemberek kívül többek között még Rozsomák (alias Farkas) is tagja...

(Közben megérkezett a trailer hivatalos verziója is.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • toby123 #30
    Én tatishsal csak abban értek egyet, hogy ne a felvezetés tegye ki a film felét.
    Valahogy úgy gondoltam én is, ahogy te.
  • sempron07 #29
    Én nyitott vagyok bármilyen reboot-ra, majd csak a film után könyvelem el, hogy milyen volt...
    Ha kellően hosszú lesz (mint pl. a Pókember 3), akkor az se érdekel, hogyha hosszabb lesz a felvezetése...
    Ritkán nézek moziban filmet, de szerintem erre majd benevezek. :)
  • toby123 #28
    Tatish, egyet értek veled.
  • tatish #27
    Remélem nem fogják elcseszni úgy hogy a film első felében nem történik kvázi semmi csak hogy bemutatják hogy mekkora lúzer meg hogy mennyire odavan a kiscsajért, a film felénél megcsípi a pók, utána jön a hirtelen szerzett képességek szerencsétlenkedéssel fűszerezett megismerkedése majd valami főgonosz is feltűnik a film vége előtt 15 perccel , közben meg nyáladzás a csajjal.
    Úgy kéne hogy mondjuk 2 órás a film , az első 30 percben lezavarják a fent leírt dolgokat(kevés nyáladzással) aztán történik valami olyasmi mint TreDoR leírt a #22. kommentjében.
  • maxy182 #26
    Kíváncsi leszek így néhány évvel az előző sorozat után miben tud majd újat mutatni...
  • TreDoR #25
    Igen, gondoltam.
  • bonobo #24
    TreDor ezt neked válaszoltam, csak a sajátomra kattintottam.
    "Miért szerinted engem annyira érdekel? Lentebb leírtam mi a véleményem a rebootokról."
  • bonobo #23
    Miért szerinted engem annyira érdekel? Lentebb leírtam mi a véleményem a rebootokról.
  • TreDoR #22
    Engem pókember film márcsak akkor érdekelne, ha thriller-horrort csinálnának belole, Parkeren rajta lenne Venom szimbiontája (és nem vetné le), ellenség meg lehetne mondjuk Carnage, és hullhatnának a testrészek mindenfelé. Ha ilyet kihoznának az sem érdekelne, hogy a szimbionták hogy kerulnek ide, de ki a franc akarja megint megnézni, hogy lesz Parkerbol ismét pókember?
  • bonobo #21
    Akkor is valamit ki kellett volna találni már az első részre is erre a ruha dologra, mert mondom, lehet, hogy csak engem zavar, de engem nagyon az első három részben is. Persze ha a filmek frankók lettek volna akkor kevésbé zavart volna, de így a nem igazán sikerült filmek mellé még egy plusz dolog volt ami nem tetszett.

    Amúgy meg ha szóba hoztad Venomot, az biztos, hogy a harmadik rész volt a legpocsékabb. Márcsak azért is, mert akkor is csodálkoztam, hogy a túróba kerül ide Venom?????? Kár volt össze-vissza kavarni a szálakat! A képregényben tök jó volt, hogy a fekete pókruhát, vagyis magát a lényt a "Titkos háborúban" szerezte a pókember, aztán már annyira szimbiózisban éltek, hogy nem tudta levenni és végül a Reed Richards és a Fantasztikus négyes szedte le róla. Erre szartak és odabaszták a harmadik részbe Venomot és lett egy fos film, van elég pókember sztori, biztos nehéz lett volna nekik másikat választani.