Szekeres Viktor

Augusztusban mozikba kerül az Avatar-paródiafilm

A Bazi nagy film és a Katasztrófafilm készítői már dolgoznak az Avatar-paródia forgatókönyvén, mely film, ha április végére befejezik a szkriptet, a májusi forgatást követően már augusztusban mozikba kerülhet.

Bár James Cameron még nem adta áldását az Avatar paródiájára, de a hírek szerint nemsokára minden akadály elhárul a premier elől, hiszen a készítők hajlandóak részesedést fizetni a rendezőnek. Az új Avatar-film természetesen 3D-ben kerül bemutatásra és a készítők között ott lesznek a műfaj értői, Jason Friedberg és Aaron Seltzer, akik olyan alapvetésekkel jelentkeztek eddig moziban, mint a Katasztrófafilm, a Spárta a köbön, a Bazi nagy film és a Csajozós film.


A Ratava címre hallgató Avatar-paródia története a következő: Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na'vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #12
    Komolyan ennyien hiszékenyek itt egyesek? :):)
  • temes69 #11
    ez egy rakás sz*r lesz. reeferenciaként hozni a bazi nagy filmet meg a csajozós filmet?? muhahaha! még letölteni sem érte meg őket, nem hogy moziban megnézni.
  • FL Zoli #10
    filmjeikben max 2 jó poén van.s annyi. Pár napja néztem -már sokadszorra- a Haláli fegyver-t...hát az vmi fergeteges
  • Etinger #9
    Nekem is leesett Norbi, szal nem vagy egyedül :)
  • Oláh Herkules #8
    hát igen az avatar is szinte egy paródia :DD
  • bladesoft #7
    Jason Friedberg és Aaron Seltzer valamilyen parodiát csinál az Avatarból... az lehet hogy most csak tréfa a cikk irójától... de nagyon is valoszinű hogy egy blokkot csinálnak belöle valamelyik filmjükben ala Bazi nagy film stilusban.... grat sg.hu még viccelni se tudtok.
  • gneoka #6
    Senki nem jön rá, hogy április 1 van ? :)
    a történet 1:1 az avatar a cím meg visszafelé az avatar
  • cS6Szi #5
    "készítők között ott lesznek a műfaj értői, Jason Friedberg és Aaron Seltzer, akik olyan alapvetésekkel jelentkeztek eddig moziban, mint a Katasztrófafilm, a Spárta a köbön, a Bazi nagy film és a Csajozós film."

    Sztem ez igen erős fogalmazás, hogy a műfaj értői. Ennek a párosnak csak 2 valóban vicces filmet sikerült csinálniuk: Horrorra akadva 1 és 2. De azok is csak azért lettek jók, mert a Wayans fivérek is benne voltak a produkciókban.
    Ha már parodia filmek, akkor Wayans fivérek.
  • neoG #4
    "Ratava"<<---ha a poénok is ilyen eredetiek lesznek...simán nem nézem meg.
    Amúgy remélem csak április elsejei tréfa...
  • TripTucker #3
    Na erre aztán nagy szükség van. Gondoltam, hogy jön majd egy ratyi banda és megpróbálja meglovagolni a film sikerét. Én a Zűrhajó óta lenézem az össze paródiagyártó "nem írom ki micsodát".
    Készítenének inkább a pénzből egy önálló vígjátékot.