12
-
Etinger #12 Komolyan ennyien hiszékenyek itt egyesek? :):) -
temes69 #11 ez egy rakás sz*r lesz. reeferenciaként hozni a bazi nagy filmet meg a csajozós filmet?? muhahaha! még letölteni sem érte meg őket, nem hogy moziban megnézni. -
FL Zoli #10 filmjeikben max 2 jó poén van.s annyi. Pár napja néztem -már sokadszorra- a Haláli fegyver-t...hát az vmi fergeteges -
Etinger #9 Nekem is leesett Norbi, szal nem vagy egyedül :) -
Oláh Herkules #8 hát igen az avatar is szinte egy paródia :DD -
bladesoft #7 Jason Friedberg és Aaron Seltzer valamilyen parodiát csinál az Avatarból... az lehet hogy most csak tréfa a cikk irójától... de nagyon is valoszinű hogy egy blokkot csinálnak belöle valamelyik filmjükben ala Bazi nagy film stilusban.... grat sg.hu még viccelni se tudtok. -
#6 Senki nem jön rá, hogy április 1 van ? :)
a történet 1:1 az avatar a cím meg visszafelé az avatar -
cS6Szi #5 "készítők között ott lesznek a műfaj értői, Jason Friedberg és Aaron Seltzer, akik olyan alapvetésekkel jelentkeztek eddig moziban, mint a Katasztrófafilm, a Spárta a köbön, a Bazi nagy film és a Csajozós film."
Sztem ez igen erős fogalmazás, hogy a műfaj értői. Ennek a párosnak csak 2 valóban vicces filmet sikerült csinálniuk: Horrorra akadva 1 és 2. De azok is csak azért lettek jók, mert a Wayans fivérek is benne voltak a produkciókban.
Ha már parodia filmek, akkor Wayans fivérek. -
neoG #4 "Ratava"<<---ha a poénok is ilyen eredetiek lesznek...simán nem nézem meg.
Amúgy remélem csak április elsejei tréfa... -
TripTucker #3 Na erre aztán nagy szükség van. Gondoltam, hogy jön majd egy ratyi banda és megpróbálja meglovagolni a film sikerét. Én a Zűrhajó óta lenézem az össze paródiagyártó "nem írom ki micsodát".
Készítenének inkább a pénzből egy önálló vígjátékot. -
bladesoft #2 "Jason Friedberg és Aaron Seltzer"
KILL ME NOW!!!! -
hitman08 #1 Valóban sokmindent megtudtunk a sztoriról, az újdonság erejével hatott tényleg.