SG.hu

Időalapú ADSL és új kábelnet-szolgáltatás a T-Online-nál

Április 3-tól bővül a T-Online szélessávú termékportfóliója. Megjelenik az ADSL csomagok új fajtája, az időalapú hozzáférések több változata, köztük egy 0 forintos havidíjas termék. A kábelnetes portfólió is kiegészül egy alacsony havidíjas, belépő szintű csomaggal, a Kábelnet Lighttal.

Perc alapú ADSL bevezetésével szélesíti portfólióját a T-Online. Az időalapú szélessávú hozzáférések Európa több országában már megjelentek a piacon, néhány államban már meghatározó szerepet töltenek be. Ezek a csomagok elsősorban azoknak kedveznek, akik most ismerkednek az internet világával, éppen ezért kevés időt töltenek a számítógép előtt. Az időalapú ADSL ebben segít, hiszen aki esetileg látogat fel a világhálóra, azok számára a napi körülbelül fél óra használathoz az eddigi havidíjak felesleges kiadásnak tűntek.

Az ADSL Netperc fix havidíja 0 forint, amely ár a cég ígérete szerint egy éven keresztül változatlan marad. A csomagot megrendelő ügyfelek pontosan annyit fizetnek, amennyit az internetet használják: a számlázás - a modemes kapcsolatokhoz, vagy a mobil telefonszolgáltatásokhoz hasonlóan - perc alapon történik. A szélessávú internetezés percdíja ebben a csomagban bruttó 12 Ft. A csomag percdíjai az internetezés teljes költségét tartalmazzák, nincs külön fizetendő telefon percdíj. A kevésbé tapasztalt felhasználók védelmében a csomagnak maximális havidíja van, a számla nem haladhatja meg a bruttó 8900 forintot. Az ADSL Netperc egyszeri belépési díja bruttó 9900 forint, amely teljes egészében leinternetezhető a csomag percdíján az előfizetést követő három hónapon belül.

Szintén új időalapú hozzáférés az ADSL Light, amely az internetet ismerők számára jelent kedvező ajánlatot, akik a netet inkább információszerzésre és kevésbé szórakozásra használják. A csomag havidíja bruttó 3290 Ft, amely 10 óra internetezést foglal magában. E feletti forgalom esetén a díj bruttó 6 Ft percenként, ez magában foglalja az internetezés költségét, így itt sincs külön fizetendő telefon percdíj. A számla összegét - az ügyfelek érdekében - ebben a csomagban is maximalizálja a vállalat, a számla értéke nem lehet magasabb bruttó 8900 forintnál.

A lakossági ADSL-kínálat mellett a Kábelnet termékek köre is bővül. Április elejétől rendelhető meg a Light csomag, amelyet szintén a kezdő internetezőknek ajánl a vállalat. A Kábelnet Starthoz hasonlóan a Light is forgalomalapú termék, azonban havidíja és a letölthető forgalom is alacsonyabb. A havidíja 3290 Ft, amely havi 1 GB letöltési forgalmat tartalmaz, e feletti forgalom esetén a további díj bruttó 990 Ft/GB. A csomagok kizárólag egy éves hűségnyilatkozattal fizethetők elő, a három új termék esetében nem is köthető két éves szerződés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #21
    ciki, válts át chellora ott nem kell telefonvonal, sokkal jobb mert gyorsabb is, és olcsóbb az adslhez képest, nekem bevált max az a hátrány h nem mindenütt építhető ki.
  • Ghilette #20
    Mikor lehet havi 3-4000-ért 3 gigát kapni telefon nélkül? Kinek kell madzagos teló a Voipstunt korában???
  • Zedas #19
    "gondoltam Ápr. 3-tól jön valami normális csomag, gondoltam lesz ADSL "vonal havidíj nélkül" "

    Szerintem a "havidíj vonal nélkül" kerül bevezetésre :)
  • klastrom #18
    Ez az ország erről szól.Lehúzkodjuk egymást és így kerek a világ...
  • St #17
    tipikus t-com féle átbaszás. szánalmas.
  • noss #16
    szintúgy!
  • Robko #15
    A felező díjcsomag szart ér a mostani viszonyokhoz
    Akinek az van az első honapbban megtudja ez is átverés, mert most már csak mobilos/vodás ismerőseim vannak azzal, pedig hirtelen le si beszélem a havi dijjat perc/70ft és mindig, túllépi az ember, mert sosem tudhatod, hogy mikor jár le az 1605 Ft, erre megy a t-com és így már több mint egy vodást vodással hívsz
    Ha pedig ellenőrizni akarod 40 Ft automata, elmondja múlthéten hol ált az egyenleged sokra mész de, az sem egyértelmű, mert úgy mondja, hogy ebben a hónapban még ennyi van vissza ,de te neked már a múlt hónapban volt a forduló napod vagy is mégsem annyi..
    Szóval az egész átverés, akinek van az úgy is, tudja.
    Sokat kell fizetni és kész. + az internet
  • AMD64 #14
    Ezeknek a csomagoknak az a célja hogy olyan is bekoti a szélessávot aki egyébként nem fizetne elő.
    Ha meg elkezd netezni és rákap a dologra az meg fizet mint a katonatisz és utána vált később gyorsabb elérésre.

  • Sun1 #13
    12 ft/perc?????
    nekem a havidíjam a netre 4990 Ft. Ebből kemyén 7 órát tudnék netezni...
    Sajnos nagyon sokan azt sem tudják hogy az ADSL nem egyenlő a T-online-al
  • Sun1 #12
    "A felező csomag már több mint 2 éve nem rendelhető. Az is csoda hogy azóta még mindig nem vezették ki."

    Nem mondod...januárba rendeltem új telefont és a régit lemondtam, hogy tudjak szereld magad netet venni. A régi és az új is felező
    Egyébként:
    http://www.t-com.hu/egyeni/dijcsomagok/alapdijcsomagok/felezo.vm