SG.hu

Országos Nokia programozóverseny indul

A Nokia Hungary Kft. országos szintű programozási pályázatot hirdet a magyar műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára, melyre a kijelölt felsőoktatási intézményekből 2-3 fős csapatok adhatják be jelentkezésüket.

A versenyre elsősorban két fő témakörben várják a pályázatokat (Nokia mobiltelefonokon futtatható alkalmazások kifejlesztése, illetve egyéb, mobil technológiával kapcsolatos programozási feladatok), de a mobil távközlés területéről származó egyéni ötletekkel is lehet nevezni.

A 2-3 fős csapatokat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Karának, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, a győri Széchenyi István Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, valamint a Veszprémi Egyetem nappali tagozatos hallgatói közül várják. Az elbírálás kétszintű, első szinten minden felsőoktatási intézmény helyben értékeli az első három legjobb pályázatot, melyre külön díjazás vonatkozik, míg második, országos szinten az összes pályamunka közül a vállalat választja ki a számára leginnovatívabb, legkreatívabb, legötletesebbnek ítélt műveket, melyek ugyancsak külön díjazásban részesülnek. Az győztes csapat fődíja egy egyhetes külföldi út.

A csapatok regisztrációs határideje 2006. február 28., míg a pályázatok leadási határideje 2006. március 31.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZilogR #2
    :) grááhhh!

    Amúgy nem "Szimpi János" programozóverseny ez? Én hallgattam egy ideig itt a BME-n és még lenne is hozzá lelkierőm, nem csak érdekel, de egy gépész infósok mellett labdába sem rúghat, ha van pár év lemaradása infóban. Jó lenne, ha vki némi információs anyaggal ellátna, hogy egy ilyenbe belevághassak, akár többedmagammal. Ötletem (és jó ötletem) van és nem kiskutyaszimulátort írnék, hanem valami komolyabbat.

    -=ZR=-
  • GulaSoft #1
    Ez hol országos?
    Ez egyetemi diákverseny! De sebaj, bajd java-ban írnak valami szutykot, oszt mehetnek naralni a picsába.