SG.hu

Telefonért plüssmackót adott a Nokia

Több mint 1500 db plüss pandamackó kelt el a Nokia 2005. december 5-én indult és nemrég zárult telefongyűjtő akcióján, melynek célja, hogy a Nokia Magyarországon is tovább erősítse elkötelezettségét a tisztább és biztonságosabb környezet megteremtése iránt.

A kezdeményezés keretében azok az ügyfelek, akik a Nokia mintaboltokba visszavitték használt Nokia telefonjaikat egy WWF-logóval díszített plüsspandát kaptak ajándékba. Az akcióval a Nokia Hungary Kft. nemcsak a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását, hanem a WWF magyarországi tevékenységét is támogatta. Az akció keretében arra is felhívták a telefonhasználók figyelmét, hogy a régi tartozékokat is juttassák vissza a boltokba.

A WWF Magyarország közel 15 éve dolgozik egy olyan jövőért, melyben az emberiség harmóniában élhet a természettel. "Ez a közös akció a Nokiával segített küldetésünk teljesítésében, hiszen célunk a tisztább és biztonságosabb környezet megteremtése“ - nyilatkozta Márkus Ferenc, a WWF Magyarország igazgatója. "A Nokiával együtt örülünk, hogy a telefontulajdonosok ilyen pozitívan reagáltak a közös kezdeményezésre!".

"A környezet megóvása mindannyiunk közös kötelessége. A környezetvédelem iránti elkötelezettség jegyében a Nokia már több éve biztosítja annak a lehetőségét Magyarországon, hogy a régi, már nem használt Nokia mobiltelefonokat és tartozékokat a tulajdonosok visszajuttassák az üzletekbe. Célunk, hogy a készülékeket újra felhasználhatóvá tegyük, a környezetre káros anyagokat pedig megfelelő módon tudjuk semlegesíteni" - mondta Imfred de Jong, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. "Az ország egész területén megtalálhatók a telefonok és tartozékok újrahasznosítását segítő gyűjtőládák a Nokia-üzletekben" - tette hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rudiking #2
    jah:Dpedig nekem is van egy jó kis 3310-esem ami hogy is mongyam!szóval ivott egy kis narancslevet és megbetegedett!:D
  • GulaSoft #1
    Jó hogy hírt kapunk róla miután lezárult az akció!!