SG.hu

MagyarOffice 2.0 Solaris platformon

Elkészült a MagyarOffice 2.0 Professzionális csomag Solarisos változata is. A multiplatformos koncepció értelmében a MagyarOffice irodai csomag minden változata valamennyi elérhető platformon azonos funkcionalitást és teljes fájl-kompatibilitást kínál.

A MagyarOffice 1.0 Alap változatából megjelenése után nem sokkal szintén készült Solaris-platformra lefordított változat, és valamennyi eddig megjelent MagyarOffice elérhető volt Linux- és Windows-felhasználók számára egyaránt. Felhasználói igény alapján most elkészült a MagyarOffice 2.0 Professzionális csomag solarisos változata is.

A MagyarOffice új termékcsaládja három termékverzióban kapaható, a magyar felhasználók igényeihez szabott felhasználói felülettel, súgóval, felhasználói segédlettel, sablonokkal, a legfrissebb MorphoLogic nyelvhelyesség- és helyesírás-ellenőrzővel, szinonimaszótárral, idegen nyelvi támogatási modulokkal és számos további kényelmi szolgáltatással.

A Professzionális a legteljesebb változat - pénzintézetek, nagyvállalatok és intézmények számára is átfogó irodai funkcionalitást kínál: A szöveg- és weblap-szerkesztőn, táblázatkezelőn, bemutató-készítőn és rajzolóprogramon túl adatbázis-kezelőt, a Mozilla magyarított változatát (böngésző, levelező, csevegő), településszintű térképdiagram-készítőt valamint optimalizáló modult is tartalmaz. A több mint 40 nyelvet felölelő nyelvi támogatás (szótárak, helyesírás-ellenőrzők) önmagában is kiemelkedő hozzáadott érték, amit számos egyéb hasznos funkció (PDF-export, makrorögzítés, kontextus-függő magyar súgó, indexelt kereső, hangos tippek, 150 percnyi animált multimédiás súgó stb.) tesz teljessé. Szerkeszthető elektronikus felhasználói kézikönyv illetve telefonos és online ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll, és kapható tankönyv és oktató CD-ROM is.

A multiplatformos koncepció értelmében a MagyarOffice irodai csomag minden változata valamennyi elérhető platformon azonos funkcionalitást és teljes fájl-kompatibilitást kínál. Tehát a felhasználó megvásárolt licencjogát Linux-, Solaris- és Windows-környezetben egyformán tudja érvényesíteni: minden az adott MagyarOffice-változatban megtalálható funkcionalitás minden elérhető platform-verzión működik. (A fájl-kompatibilitás természetesen igaz akár egyéb (pl.: MacOS) platformokon futó OpenOffice-alapú más irodai csomagokra is.) A MagyarOffice 2.0 Professzionális a Solaris 9 operációs rendszeren fut, integrálva az ottani magyar nyelvű Gnome 2.0 desktoppal. A szöveg- és weblap-szerkesztő, táblázatkezelő, bemutató-készítő és rajzolóprogram kódkompatibilis a MagyarOffice 2.0 Windows és Linux verziójával, míg a magyarított és integrált Mozilla a Mozilla 1.6 verziójára épül. A jelenleg forgalmazott MagyarOffice-változatok elérhetősége a különböző platformokon:


Linux

Solaris

Windows

MagyarOffice 2.0 Kompakt

ü


ü

MagyarOffice 2.0 Standard

ü


ü

MagyarOffice 2.0 Professzionális

ü

ü

ü

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mrzool #3
    Az OO.org-ban is van helyesírásellenőrző, akkor mivel tud többet a magyaroffice? Szvsz simán egy szemét banda, akik egy ingyenes szoftverért, amit ráadásul nem is ők fejlesztettek, pénzt kérnek.
  • Pheel #2
    Tizenötször fordul elő a cikkben a MagyarOffice szó. Megszámoltam. Mi ez, ha nem reklám?

    Mellesleg ez sem sokkal több, mint az OpenOffice, csak adnak mellé egy helyesírásellenőrzőt is.
  • An-Dee #1
    ez frankón vicc